Konuşanlar Damla (79. bölüm) kimdir? Ayşe Damla Şengül Instagram hesabı

Türkiye'nin en çok izlenen gösterisi Konuşanlar'ın yeni bölümü EXXEN'de yayınlandı. Pera'ya konuk olarak gelen katılımcıların anlattıkları hikayeler, verdiği cevaplar ve Hasan Can Kaya'nın kontralarıyla kahkaha tufanına dönüşen program bu hafta da ilgiyle izlendi. Adını tahtaya yazdıranlar arasında Damla da vardı. Peki, Konuşanlar Damla (79. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

HAP Film Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar bugün de EXXEN'de yayınlandı. Birbirinden komik ve renkli konukların kendilerine verilen mikrofonla birlikte anlattıkları anıları ve hikayeleriyle kahkaha tufanına dönüşen program yine ilgiyle seyredilecek. Milyonların takip ettiği programda bu hafta en çok ilgi gören isimlerden biri de Damla oldu. Güzel konuşan hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Damla (79. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


Konuşanlar Damla kimdir?

Bu haftanın belki de en fazla konuşulan misafiri olan Ayşe Damla Şengül, bir firmada veri bilimcisi olarak çalışıyor. Sabancı Üniversitesi'nden mezun oldu. İngilizce biliyor. Acıbadem'de yaşıyor. Babası inşaat mühendisi. Instagram hesabı bilinmemektedir.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri