Konuşanlar Cansu (93. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

EXXEN ekranlarının sevilerek seyredilen talk showu Konuşanlar'ın yeni bir bölümü daha izleyicilerin karşısına çıktı. Birçok kişinin katılımı ile izleyenlerin karşısına çıkan programda bugün adından söz ettiren isimlerden biri de Cansu oldu. Kendisin verilen mikrofonla birlikte konuşmaya başlayan genç konuşan, anlattıklarıyla herkesi güldürdü. Kendisi hakkında da araştırmalarda bulunuluyor. Peki, Konuşanlar Cansu (93. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

Konuşanlar 20 Ocak 2023 Cuma günü 92. bölümüyle yayınlandı. Başarılı komedyen Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden renkli konukların anlattıklarıyla bir saatlik gösterinin kahkaha tufanına dönüştüğü bölüm yine ilgiyle seyredildi. Bu haftaya damga vuran isimlerden biri de Cansu oldu. Güzel konuşan hakkında internete araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, KonuşanlarCansu (93. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde çalışıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Konuşanlar Cansu kimdir?

Bu haftanın en çok dikkat çeken isimlerinden biri olan Cansu, erkekleri sürekli filtreli fotoğraflarla kandırdığını, buluşmada ise çenesi ile bunu telafi ettiğini dile getirdi. Diğer yandan da bir erkek arkadaşıyla yaşadığı diyalogu anlattı. Gece sonunda aldığı cevap ise herkesi güldürmeyi başardı. Instagram hesabı bilinmemektedir.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri