Konuşanlar Cansel (81. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

EXXEN'in en çok seyredilen programlarından biri olarak milyonlara ulaşmayı başaran Konuşanlar, 28 Ekim Cuma günü biraz geç de olsa yayınlandı. Programın sıkı takipçileri bugün anılarını anlatacak, fantazileri ve batırma hikayelerinden bahsedecek isimleri merakla bekliyordu. Cansel de bu haftaya güzelliği ile damga vurmayı başaranlar arasında bulunuyor. Kendisi hakkında internette çok sayıda kişi araştırma gerçekleştirerek bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Konuşanlar Cansel (81. bölüm) kimdir? Instagram h

HAP Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar bugün de EXXEN'de yayınlandı. Birbirinden komik ve renkli konukların kendilerine verilen mikrofonla birlikte anlattıkları anıları ve hikayeleriyle kahkaha tufanına dönüşen program yine ilgiyle seyredilecek. Milyonların takip ettiği programda bu hafta en çok ilgi gören isimlerden biri de Cansel oldu. Güzel konuşan hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Cansel (81. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde.



Konuşanlar Cansel kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettiren isimlerinden biri olan Cansel stajyer avukatlık yapıyor. Instagram hesabı bilinmemektedir.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri