Konuşanlar Berfin (80. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi olarak yayın hayatına devam eden ve EXXEN platformundaki yapımlara da fark atan Konuşanlar'ın yeni bölümü izleyicilerin karşısına çıktı. 1 saat süren programa katılan konuklar yine verdikleri cevaplar ve anlattıkları hikayelerle birlikte adlarından söz ettirmeyi başardı. Onlardan biri de Berfin'di ve hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Berfin (80. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

HAP Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar bugün de EXXEN'de yayınlandı. Birbirinden komik ve renkli konukların kendilerine verilen mikrofonla birlikte anlattıkları anıları ve hikayeleriyle kahkaha tufanına dönüşen program yine ilgiyle seyredilecek. Milyonların takip ettiği programda bu hafta en çok ilgi gören isimlerden biri de Berfin oldu. Güzel konuşan hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar Berfin (80. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


Konuşanlar Berfin kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan konuklarından biri olan Berfin, Almanya'da doğdu ve sonrasında İngiltere'ye taşındı. Şu an ise Danimarka'da yaşıyor. Babası pizzacı. Burnunun estetik olmadığını ispat etti ancak dudağındaki operasyonu gizleyememsi herkesi güldürdü. Instagram hesabı bilinmemektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri