Konuşanlar Arife (78. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Türkiye'nin en çok seyredilen gösterilerinden biri olan Konuşanlar'ın yeni bölümü 7 Ekim Cuma sabahı yayınlandı. Milyonları ekran başına kilitleyen programda birçok kişi verdiği cevaplarla adından söz ettirdi ve sahneye çıktı. Ayrıca sandalyelerinden de herkesi güldüren konuşanlar vardı. Bu hafta en çok konuşulan isimlerden biri de Arife oldu. Güzel konuşan hakkında internette çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olmaya çalışılıyor. Konuşanlar Arife (78. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detayl

Türkiye'nin en çok seyredilen gösterilerinden biri olan Konuşanlar'ın yeni bölümü 7 Ekim Cuma sabahı yayınlandı. Milyonları ekran başına kilitleyen programda birçok kişi verdiği cevaplarla adından söz ettirdi ve sahneye çıktı. Ayrıca sandalyelerinden de herkesi güldüren konuşanlar vardı. Bu hafta en çok konuşulan isimlerden biri de Arife oldu. Güzel konuşan hakkında internette çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olmaya çalışılıyor. Konuşanlar Arife (78. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.


Konuşanlar Arife kimdir?

Bugün EXXEN'de paylaşılan Konuşanlar'da adını tahtaya yazdıran isimlerden biri olan Arife, kardeşiylşe birlikte salona geldi. Burada arkadaşlarının ilişkiye girdikleri anı gördüğünü söyleyince salon yıkıldı. Hasan Can Kaya da durumu diline doladı ve esprileri üst üste patlattı. Instagram hesabı bilinmemektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri