Konuşanlar 84. bölüm izle - Konuşanlar 84. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle

EXXEN'in en çok seyredilen programlarından biri olmayı sürdüren Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden komik anların yaşandığı talk show bu hafta da yine adından söz ettirecek gibi gözüküyor. Renkli konukların kendilerine verilen mikrofonla birlikte anlattıkları hikayeler, verdikleri cevaplar gösteriyi kahkaha tufanına çevirecek. Seyirciler de çok sevdikleri yapımı seyredebilmek adına araştırmalarda bulunuyor. EXXEN Konuşanlar 84. bölüm Youtube tek parça full izle alternatifleri h

HAP Film Yapım imzasını taşıyan bölümleriyle adından her geçen gün daha fazla söz ettiren ve milyonlara ulaşmayı sürdüren Konuşanlar'da yeni bir sezon daha başlıyor. Pera'da konuk olarak gelen katılımcıların anlattıkları anıları ve başlatına gelen olaylar üzerine gelişen programda verilen anlık cevaplar da her an gülmenizi sağlayabiliyor. Hasan Can Kaya'nın da esprileriyle unutulmaz 1 saat yaşatan Konuşanlar bugünden itibaren yine ilgiyle seyredilecek. Kaya'nın adını tahtaya yazacağı 5-6 konuşanın söyleyecekleri de programın daha da güzelleşmesini sağlayacak. Her anı gülme garantili bir haftanın daha ekranlara geleceği Konuşanlar seyredilmek üzere araştırılıyor. EXXEN Konuşanlar 2. sezon 84. bölüm Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz. Sizce bu bölüm nasıldı?


 

Konuşanlar 2. sezon 84. bölümde neler olacak?

18 Kasım 2022 Cuma gününden itibaren izlenebilecek 84. bölümde bir belediye başkanı adayı haftaya damga vuracak. İşsiz olduğunu ve belediye başkanlığına adaylığını açıklayan konuşan, akbil basan kadının kahramanı olarak göreceğini söyleyince Hasan Can Kaya da "Sen belediye başkanı adayı değil misin? Bu kadar bitik bir aday görmedim" diyerek espriyi patlattı. Bir başka konuşan da kız arkadaşının evinde teyzesinden saklanma hikayesiyle herkesi güldürdü.


Konuşanlar 2. sezon 84. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri