Konuşanlar 79. bölüm Selin, Ayşe, Duygu, Damla, Aynur, Osman ve Burak Can kimdir?

HAP Film Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği ve her hafta milyonlara ulaşan bölümleri ile fenomen haline gelen Konuşanlar bugün de seyircilerin karşısına çıktı. Birbirinden renkli konukların katılımı ile daha da ilgi çeken program bugün de yine herkesi ekran başına kilitledi. 1 saate damga vuran isimler arasında ise Selin, Ayşe, Duygu, Damla, Aynur, Osman ve Burak Can vardı. Kendileri hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar 79. bölüm Selin, Ayşe, Duygu, Damla, Aynur, Osman ve Burak

Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Yeni sezonda 9. kez seyircilerin karşısına çıkan programda yine adından söz ettiren isimler vardı. Bunlar arasında Selin, Ayşe, Duygu, Damla, Aynur, Osman ve Burak Can vardı. Kendileri hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Konuşanlar 79. bölüm konuşanları Selin, Ayşe, Duygu, Damla, Aynur, Osman ve Burak Can kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar Burak Can kimdir?

Kayserili olan Burak Can, Erciyes Üniversiteis öğrencisi. Paraşütü çok seviyor. Bir gün kahvehaneye paraşütle giriş yaptığını anlatınca hem Hasan Can Kaya hem de salondakiler gülme krizine girdi.
 


 

Konuşanlar Selin kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan konuklarından biri olan Selin, programa erkek arkadaşı ile geldi. Murat Boz hayranı ve İstanbul'daki konserlerine sürekli gidiyor. Ünlü şarkıcının korumalarının kendisini sevmediğini söyledi. Erkek arkadaşının burnunun estetik olduğuna dair verdiği cevap da salondakilere kahkaha attırdı. Televizyon haberciliği ve programcılığı öğrencisi. 22 yaşında. Instagram hesabı bilinmemektedir.



 

Konuşanlar Şelale kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan konuklarından biri olan Şelale aslen Azerbaycanlı. Burnunun estetik olduğunu söylemesinin ardından Hasan Can Kaya "yakışmış" yorumunda bulundu. Azerbaycan'dan Türkiye'ye okumak için geldiğini ancak okulu bitiremediğini ve ardından ülkesine döndüğünü söyleyip tatil için yeniden uğradığını söyledi. Mafya babası eşi olmak istediğini anlattı. Instagram hesabı bilinmemektedir.



 

Konuşanlar Ayşe (79. bölüm) kimdir? 

Bu haftanın en dikkat çekici konuşanlarından biri olan Ayşe aslen Bulgaristan göçmeni. Atatürk'ün kurmuş olduğu Milli Reasürans'ta yönetici asistanı olarak çalışıyor. Bundan da gurur duyduğunu ifade ediyor. Beyoğlu'nda rahat yürümeyi izlediğini anlattı.


 

Konuşanlar Damla kimdir?

Bu haftanın belki de en fazla konuşulan misafiri olan Ayşe Damla Şengül, bir firmada veri bilimcisi olarak çalışıyor. Sabancı Üniversitesi'nden mezun oldu. İngilizce biliyor. Acıbadem'de yaşıyor. Babası inşaat mühendisi. Instagram hesabı bilinmemektedir.


 

Konuşanlar Burak kimdir?

14 Ekim 2022 Cuma günü EXXEN'de izleyicilerin karşısına çıkan Konuşanlar'a katılan Burak Özgürol, birçok sağlık uygulamasının yapıldığı Dr. Soho Clinic'in ve Mavi Dünya Kurumsal Gelişim Çözümleri'nin sahibi. DAha önce birçok hastanede ve ilaç firmasında çalıştı. Preston Universitesi'nden mezun oldu. Instagram hesabı @burakozgurol'dur. Daha önce evlendi ancak boşandı. Şu anda bekar.
 


 


Konuşanlar Duygu (79. bölüm) kimdir?

Bu bölümün her ne kadar sonlara doğru söz alsa da en sansasyonel açıklamalarından birine imza atan Duygu, Twitter'da bileti boşa düşen konukla sabahın 7'sinde atılan mesaj sonrasında katıldı. Güzel konuşan daha önce erkek arkadaşı olduğunu ancak gönlünü bir başkasına kaptırdığını, iki kişiyi idare ederken hepsinde hüsrana uğradığını söyledi. Instagram hesabı bilinmemektedir.


 

Konuşanlar Aynur kimdir?

14 Ekim'de yayınlanan yeni bölüme kardeşi ile birlikte gelen Aynur akrep burcu. Toplamda 5 kız kardeş olan Aynur'a Hasan Can Kaya da kontra ile geldi ve neden bu kadar çocuk yapıldığını sordu. Aynur'un cevabı salondakileri gülmekten kırıp geçirdi. İlişkilerinde ise sürekli aldatıldığını ve görüştükten yarım saat sonra dahi görüldü yediğini anlattı. Instagram hesabı bilinmemektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri