Konuşanlar 78. bölüm Arife, Fatma, Sedef, Deren, Durmuş, Şoreş ve Oğuzhan kimdir? Instagram hesabı

HAP Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği ve EXXEN'de yayınlanan bölümleri ile her haftaya damga vurmayı başaran Konuşanlar'ın yine seyircilerin karşısına çıktı. Bu haftaya damga vuran isimler herkesi güldürmeyi başardı ve haklarında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Konuşanlar 78. bölüm Arife, Sedef, Deren, Durmuş, Şoreş ve Oğuzhan kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Yeni sezonda 9. kez seyircilerin karşısına çıkan programda yine adından söz ettiren isimler vardı. Bunlar arasında Arife, Sedef, Deren, Durmuş, Şoreş ve Oğuzhan vardı. Kendileri hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Konuşanlar 78. bölüm konuşanları Arife, Sedef, Deren, Durmuş, Şoreş ve Oğuzhan kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Konuşanlar Fatma kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettiren ve Hasan Can Kaya'nın da sürekli takıldığı Fatma, sesi ile herkesi etkiledi. Gizemli olmayı tercih ettiğini dile getirdi. Ara ara da ünlü komedyen kendisine seslendirme yaptırdı. Instagram hesabı bilinmemektedir.


 

Konuşanlar Deren kimdir?

Bugün EXXEN'de paylaşılan Konuşanlar'da adını tahtaya yazdıran isimlerden biri olan Deren eşi ile birlikte Pera'ya geldi. Kendisiyle ilgili bir konuyu anlatınca da herkesi güldürdü. Evliliğin kötü yanını ise alternatifsizlik olarak değerlendirdi. Instagram hesabı bilinmemektedir.


 

Konuşanlar Sedef kimdir?

Bugün EXXEN'de paylaşılan Konuşanlar'da adını tahtaya yazdıran isimlerden biri olan Sedef paramedik. Ambulans ekibi içerisinde bulunuyor. Kadınların iç çamaşırı giymemesi gerektiğini savunduğunu dile getirdi. Hasan Can da buna yanıt olarak "Kadınlar giymeyecekse ben giyerim" dedi. Sedef'in Instagram hesabı bilinmemektedir.


 

Konuşanlar Neşe kimdir?

Bugün EXXEN'de paylaşılan Konuşanlar'da adını tahtaya yazdıramasa da sandalyesinden verdiği cevaplarla herkesi güldüren Neşe, daha önce programa gelen Selim ile birlikte katıldı. İlk ciddi buluşmasında Pera'ya adım atan genç konuşan, bir kişiyi dolandırdıklarını ve biriken ev kirası borcunu aldıklarını dile getirdi. Instagram hesabı bilinmemektedir.


 

Konuşanlar Arife kimdir?

Bugün EXXEN'de paylaşılan Konuşanlar'da adını tahtaya yazdıran isimlerden biri olan Arife, kardeşiylşe birlikte salona geldi. Burada arkadaşlarının ilişkiye girdikleri anı gördüğünü söyleyince salon yıkıldı. Hasan Can Kaya da durumu diline doladı ve esprileri üst üste patlattı. Instagram hesabı bilinmemektedir.


 

Konuşanlar Durmuş kimdir?

Haftanın en dikkat çekici isimlerinden biri olmayı başaran Durmuş Hollanda'dan geldi. Demiryollarında çalışıyor. Evli. Instagram hesabı bilinmiyor.


 

Konuşanlar Şoreş kimdir?

2020'ye kadar sadık biri olduğunu dile getiren Şoreş, o zamanki haliyle evlenebileceğini söyledi. Anlattıklarıyla da gösteride tam anlamıyla gövde gösterisi yaparak fark yarattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri