Konuşanlar 74. bölüm izle - Konuşanlar 74. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle

Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar'ın yeni sezonu geçen hafta başlamıştı. Kahkaha tufanı devam ediyor. Birbirinden komik anıların anlatıldığı, sansasyonel cevapların verildiği ve gülmenin eksilmediği program bu hafta da ilgiyle seyredilecek. İzleyiciler de araştırmalarda bulunuyor ve seyredebilmenin yollarını bulmaya çalışıyor. Konuşanlar 74. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde.

HAP Film Yapım imzasını taşıyan bölümleriyle adından her geçen gün daha fazla söz ettiren ve milyonlara ulaşmayı sürdüren Konuşanlar'da yeni bir sezon daha başlıyor. Pera'da konuk olarak gelen katılımcıların anlattıkları anıları ve başlatına gelen olaylar üzerine gelişen programda verilen anlık cevaplar da her an gülmenizi sağlayabiliyor. Hasan Can Kaya'nın da esprileriyle unutlmaz 1 saat yaşatan Konuşanlar bugünden itibaren yine ilgiyle seyredilecek. Kaya'nın adını tahtaya yazacağı 5-6 konuşanın söyleyecekleri de programın daha da güzelleşmesini sağlayacak. Her anı gülme garantili bir haftanın daha ekranlara geleceği Konuşanlar seyredilmek üzere araştırılıyor. EXXEN Konuşanlar 2. sezon 74. bölüm Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz. Sizce bu bölüm nasıldı? Görüşlerinizi bekliyoruz...
 


Konuşanlar 73. bölümde neler yaşandı?

Yarından sonra EXXEN'de yer alacak olan Konuşanlar'ın geçen haftaki bölümünde Ahsen, Elif, Damla, Rahaf, Cesur ve Eren gösteriye damga vurdu. Özellikle Ahsen'in daha önce programa katılan isimler arasında bulunan Uğur ile yaşadığı aşk en çok konuşulan konu olmuştu.

Konuşanlar 2. sezon 74. bölümde neler olacak?

Bu gece yarısından sonra EXXEN'de izleyicilerin karşısına çıkacak olan Konuşanlar'ın yeni bölümünün fragmanı paylaşıldı. Şeyma, aşkta teslim olmanın, boyun bükmenin önemli olduğunu öğrendiğini söyledi. Bir konuşan da yaş farkı nedeniyle sevgilisinin annesinin kendisini istemediğini anlattı. Spor salonuna giden bir konuşanın yaşadıkları da herkesi güldürdü. Eski sevgilisinin kandil mesajı atması halinde dahi döneceğini dile getiren bir konuşan da kahkaha atılmasına neden oldu.


Konuşanlar 2. sezon 74. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri