Konuşanlar 74. bölüm Elif, Merve, Şeyma, Gülnihal, Bedrettin, Bilal ve Alkan kimdir

EXXEN'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar bugün de milyonlara ulaşmayı başardı. Hasan Can Kaya'nın sunumu ve renkli konukların katılımı ile platformdaki yerini alan yapımda sahneye çıkan isimler kadar sandalyelerinde oturan isimler de anlattıkları hikayeler ve verdikleri cevaplarla adından söz ettirmeyi başardı. Elif, Merve, Şeyma, Gülnihal, Bedrettin, Bilal ve Alkan günün en çok konuşulanları oldu. Peki, Konuşanlar 74. bölüm Elif, Merve, Şeyma, Gülnihal, Bedrettin, B

EXXEN'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar bugün de milyonlara ulaşmayı başardı. Hasan Can Kaya'nın sunumu ve renkli konukların katılımı ile platformdaki yerini alan yapımda sahneye çıkan isimler kadar sandalyelerinde oturan isimler de anlattıkları hikayeler ve verdikleri cevaplarla adından söz ettirmeyi başardı.  Elif, Merve, Şeyma, Gülnihal, Bedrettin, Bilal ve Alkan günün en çok konuşulanları oldu. Peki, Konuşanlar 74. bölüm Elif, Merve, Şeyma, Gülnihal, Bedrettin, Bilal ve Alkan kimdir? Detaylar haberimizde.

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Konuşanlar, 9 Eylül 2022 Cuma günü 74. bölümüyle yayınlandı. EXXEN'de yer alan ve seyircileriyle buluşan talk show yine milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Bu hafta en çok dikkat çeken isimler de adını sahneye yazdıranlar oldu. Hikayeleri, cevapları ve aldıkları çarpıları ile isminden söz ettiren konuşanlar Ahsen, Elif, Damla, Rahaf, Cesur ve Eren oldu. Peki, Konuşanlar 74. bölüm Elif, Merve, Şeyma, Gülnihal, Bedrettin, Bilal ve Alkan kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Konuşanlar Merve kimdir?

Bu haftanın fragmanında yayınlanan görüntülerde izleyicilerin karşısına çıkan Konuşanlar'da Bilal, Bedrettin, Alkan, Elif ve Şeyma ile birlikte görülen Merve, hemen bir alt koltukta oturan konuşanın verdiği cevaba verdiği tepki ile konuşuldu. "Kandil mesajı atsa dahi eski sevgilime dönerim" ifadelerinin ardından yüzünü ekşiten güzel konuşan 2 hafta önce evlenip Almanya'dan Türkiye'ye taşındı. Aslen Karslı. 25 yaşında. Instagram hesabı @mervety1n'dir.



 

Konuşanlar Şeyma kimdir?

Bu haftanın fragmanında yayınlanan görüntülerde izleyicilerin karşısına çıkan Şeyma, Hasan Can Kaya'nın; "Son ilişkiniz size ne öğretti?" sorusuna "Ben gurura çok önem veriyordum aşkta ama aşkta teslim olmak, boyun eğmek, zayıflığın da, bunların da güzel olduğunu gördüm" ifadelerini kullandı.

Ünlü komedyen genç konuşanı tahtaya yazmak isteyince ret yanıtı aldı ancak verdiği cevapla salonu gülmekten kırıp geçirdi. Kaya; "Aşkta olduğu kadar mizahta da gururu, onuru bir kenara bırakıp teslim olmak çok önemli" dedi.


 

Konuşanlar Elif kimdir?

Bu haftanın fragmanında yayınlanan görüntülerde izleyicilerin karşısına çıkan Konuşanlar'da Bilal, Bedrettin, Alkan ve Şeyma ile birlikte görülen Merve, giydiği cesur kıyafetlerle birlikte milyonların ilgisini çekmeyi başardı. Kendisi 20 yaşında. Antalyalı. Hasan Can Kaya'nın "Eski sevgiliniz size ne söylese ikna olup geri dönersiniz?" sorusuna "Merhaba dese dönerdim herhalde" yanıtını verdi. Bu cevap herkesi güldürdü. Güzel konuşanın Instagram hesabı olup olmadığı bilinmemektedir.

Konuşanlar Alkan kimdir?

Dolandırıldığı için Ankara'dan istanbul'a geldiğini söyledi. 


 

Konuşanlar Gülnihal kimdir?

Bedrettin ile geldiği Pera'da güzelliği ile dikkat çekmeyi başardı.


 

Konuşanlar Bilal kimdir?

Aslen Mardinli olan Bilal, İstanbul'da tekstil işi yapıyor. Ailesi ise inşaat işi ile uğraşıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri