Konuşanlar 73. bölüm Ahsen, Elif, Damla, Rahaf kimdir?

EXXEN ekranlarının ilgiyle seyredilen programlarından biri olmayı sürdüren Konuşanlar'ın 3. sezonu yayınlanan 73. bölümle başladı. Pera'daki yerini alan konuklarıyla milyonların karşısına çıkan gösteride tahtaya adı yazılan ve sahneye çıkan isimler merak konusuydu. Ahsen, Elif, Damla, Rahaf, Cesur ve Eren ilk haftaya damga vurdu. Konuşanlar 73. bölüm konuşanları Ahsen, Elif, Damla, Rahaf, Cesur ve Eren kimdir? Detaylar haberimizde.

Acun Ilıcalı'nın EXXEN'e transfer ettikten sonra adeta patlama yaşayan ve her cuma izleyicilerle buluşan Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. Yine birbirinden komik konuklarıyla adından söz ettiren başarılı komedyen Hasan Can Kaya yine ilgiyle izlendi. Sahneye çıkan isimler de merak konusu haline geldi. Komik anların yaşanmasını sağlayan yeni konuşanlar hakkında çok sayıda araştırma gerçekleştiriliyor. Bu hafta Ahsen, Elif, Damla, Rahaf, Cesur ve Eren sahnede veya sandalyesinden herkesi etkilemeyi başardı. Peki, Konuşanlar Ahsen, Elif, Damla, Rahaf, Cesur ve Eren kimdir? Instagram hesabı haberimizde.


Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Konuşanlar, 1 Eylül 2022 Perşembe günü 73. bölümüyle yayınlandı. EXXEN'de yer alan ve seyircileriyle buluşan talk show yine milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Bu hafta en çok dikkat çeken isimler de adını sahneye yazdıranlar oldu. Hikayeleri, cevapları ve aldıkları çarpıları ile isminden söz ettiren konuşanlar Ahsen, Elif, Damla, Rahaf, Cesur ve Eren oldu. Peki, Konuşanlar 73. bölüm Konuşanlar Ahsen, Elif, Damla, Rahaf, Cesur ve Eren kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Konuşanlar Ahsen kimdir?

Hasan Can Kaya'nın milyonlara ulaştırdığı yapımda yeni sezonun adı tahtaya yazılan ilk isimlerinden biri olan Ahsen, Instagram'da fragman videosuna yaptığı yorumla öne çıkmayı başardı. "Aaaaa ben" mesajı paylaşan genç güzel bölüm yayınlandıktan sonra bir hayli konuşulacak gibi gözüküyor. Japon mutfağı ile ilgileniyor. Bir restorantta karşılama hostesi. Alanya'da turizm ve otel turizmciliği okuyor. Aslen Adanalı ve 23 yaşında. Gezmeyi ve eğlenmeyi çok seviyor. 4,811 takipçisinin bulunduğu Instagram hesabını @ahsenozzz profilinden takip edebilirsiniz.


 

Konuşanlar Elif kimdir?

Bu sezonun adı tahtaya yazılan ilk isimlerinden biri olan Elif, Boğaziçi Üniversitesi'nde pesikoloji okuyor. Yanında aynı okulda eğitim gören bir arkadaşıyla gelen güzel konuşan, bir sevgilisinin kendisinden çok fazla uyuduğu için ayrıldığını söyledi. Ayrıca kadınlara verdiği destek zaman zaman Hasan Can Kaya tarafından tiye alındı. Kendisinin Instagram hesabı bilinmemektedir.



 

Konuşanlar Damla Keskin kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettiren isimlerden biri olarak göze çarpan Damla sayı analistliği yapıyor. Doğum tarihi sırlarını ortaya çıkarıyor. Uluslar arası yaşam koçluğu ile eğitim ve danışmanlık da veriyor. Uzun süre mağazada çalıştıktan sonra bu alana yönlenen güzel konuşan, sahneye de çıkarak "Aklım ve beynim çok çalışıyor. Bu yüzden kendimden boşanırdım" yanıtıyla salonu yıktı geçirdi. 50 binden fazla takipçisi bulunduğu Instagram hesabını @damlakeskinofficial profilinden takip edebilirsiniz.


 

Konuşanlar Rahaf kimdir?

Aslen Lübnanlı olan güzel konuşan Rahaf, programda dikkat çeken isimlerden biriydi. Adının anlamı narin ve ince kadın demek. Instagram hesabı bilinmemektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri