Konuşanlar 124. bölüm (8 Aralık) - Konuşanlar 124. bölüm EXXEN, Youtube

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkan Konuşanlar, yeni bölümüyle EXXEN'deki yerini alıyor. Konuşanlar 124. bölüm (8 Aralık) - Konuşanlar 124. bölüm EXXEN, Youtube izlenebilecek alternatifler haberimizde yer alıyor.

Her cuma EXXEN'de paylaşılan ve izlenme rekorları kıran Konuşanlar, 8 Aralık 2023 Cuma günü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden renkli konukların anlattıkları anılar ve cevapladıkları sorularla şekillenen gösteride gülmek ve kahkaha atmak garanti. Hasan Can Kaya'nın kontralarıyla daha da komik hale gelen programı izlemek isteyenler araştırmalarda bulunuyor. Konuşanlar 124. bölüm (8 Aralık) - Konuşanlar 124. bölüm EXXEN, Youtube alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Sefo dövmesi yaptıran konuşan olay oldu

Bu haftanın en çok konuşulan ismi rapçi Sefo'ya ait bir sözü dövme olarak yaptıran konuşan olarak gözüküyor. Zeka, Instagam hesabının düzgün olması ve arada adrenalinli kavga etme kriterleri ile erkek arkadaş istediğini söyleyen genç kadın, akım nedeniyle şarkıcıların sözlerinin dövme olarak işlendiğini ve kendisinin de Sefo'yu seçtiğini söyledi. Hasan Can Kaya da "Sefo şimdi kendini star gibi hissetmiştir" ifadeleri ile yanıt verdi.

Konuşanlar 3. sezon 124. bölüm izle

EXXEN'in en popüler içeriği olmayı sürdüren Konuşanlar'ın bu haftaki bölümünü seyretmek isteyenler platformdan üyelik oluşturarak keyifli anlara tanıklık edebilir. Ayrıca haftalık deneme abonelik ile sadece 1 TL karşılığında tüm videolara ulaşabilirsiniz.

Konuşanlar 3. sezon 125. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve her hafta binlerce kullanıcı ve milyonlarca seyircinin izlediği Konuşanlar'ın yeni bölüm sonrasındaki fragmanı da merak konusu. Konuşanlar'ın fragmanları salı günü saat 15.00'te paylaşılmaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Konuşanlar 126. bölüm (22 Aralık) - Konuşanlar 126. bölüm EXXEN, Youtube
Konuşanlar Gizem Kayaoğlu (124. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
Konuşanlar Aysu İrem Güneş kimdir? Instagram hesabı

Televizyon Haberleri