Kızılcık Şerbeti dizisine dahil oldu!

Cuma akşamlarının izlenme rekoru kıran dizisi Kızılcık Şerbeti'ne sevilen oyuncu Fırat Çelik'in kadroya dahil olduğu açıklandı.

Seyircisini ekran başına kilitleyen ve izlenme rekoru kıran dizi Kızılcık Şerbeti'nde yeni oyuncular kadroya dahil edilmeye devam ediyor. Kızılcık Şerbeti'nde Müjde Uzman, Selin Türkmen, Yağız Kirazcı ve Serkan Tınmaz'ın ayrılığının ardından boşalan kadroya yeni isimler dahil ediliyor.

Son olarak Cuma akşamlarının başarılı dizisi Kızılcık Şerbeti'ne Şebnem Bozoklu ve Batuhan Yüzgüleç'in dahil olmasının ardından son transfer ise gündeme bomba gibi düştü. Sevilen oyuncu Fırat Çelik, Nişantaşı sokaklarında görüntülenmesiyle muhabirlerin sorularını yanıtlarken Kızılcık Şerbeti ekibine dahil olduğunu duyurdu.

Kızılcık Şerbeti severek izlediğim bir iş

Yakışıklı oyuncu Fırat Çelik, muhabirlerin sorularını kısaca yanıtlarken Kızılcık Şerbeti ekibine mi dahil oldunuz sorusuna "Evet" yanıtını verdi. Çelik, izlenme rekoru kıran Kızılcık Şerbeti hakkında ise kısaca; "Zaten severek izlediğim bir işti. Ekibe dahil olmaktan çok mutluyum" açıklamalarında bulundu.


Fırat Çelik Kızılcık Şerbeti'nde hangi rolle ekrana gelecek?

Kızılcık Şerbeti'nin oyuncu kadrosuna dahil olan Fırat Çelik'in canlandıracağı karakter ise belli oldu. Fırat Çelik dizide Cemal karakterine hayat verecek. Cemal karakteri ise sızdırılan bilgiye göre Kızılcık Şerbeti'nde bir yayınevi sahibi olarak ekrana gelecek.

Kızılcık Şerbeti yeni sezonda ne zaman başlayacak?

Yaz sezonunun başlaması ile sezon finaline giren Kızılcık Şerbeti, son bölümünde oldukça merak edilen bir son ile ekranlara ara vermişti. Dizide Görkem ve Ömer'in geçmişte yaşadığı kısa birlikteliği öğrenen aile üyeleri, büyük bir kriz yaşayarak kavga etmişti. Ömer'in eşi Kıvılcım'ın gerçekleri öğrenince yıkıldığı anlar diziye damgasını vurmuştu. Öte yandan Fatih, ihanetin öfkesiyle Görkem ile tartışırken balkondan Görkem'in düşmesi, intihar mı cinayet mi sorularını akıllara getiriyor. Seyirci tarafından oldukça merak edilen konular arasında Giray'ın gizemli hareketleri ve ters köşe yaparak son sahnedeki sevgilisi ise hala en çok araştırılan ve kim olduğu sorularının yanıtı oldukça merak ediliyor.

Heyecanlı biten sezon finalinin ardından yeni sezona bomba gibi hazırlanan Kızılcık Şerbeti ekibi, yeni oyuncu kadrosuyla Ağustos ayının son haftasında dizi setine başlayacak. Kızılcık Şerbeti ise 4. yeni sezonunun ilk bölümü ise Eylül ayının ortasında başlaması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Cenaze aracıyla fıkra gibi kaza!
Yüzlerce kişinin oturduğu sitede tehlikeli görüntü: Binaların cephesinde çatlak, zemininde boşluk oluştu
Kapüşonlu saldırgan berber dükkanına silahla saldırdı: O anlar kamerada

Televizyon Haberleri