Karadut dizisi ne zaman başlayacak? Karadut dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir?

ATV ekranlarında yayınlanacak yeni dizilerden biri olan Karadut dizisi tanıtım fragmanı sonrası konuşulmaya başlandı. Peki İrem Helvacıoğlu ve pek çok ünlü ismin rol aldığı Karadut dizisi ne zaman başlayacak? İşte Karadut dizisi oyuncuları ve konusu...

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Karadut dizisi yakın süreçte ekrana gelmeye hazırlanıyor. Fragmanları ilgiyle takip edilen dizinin yönetmen koltuğunda ise Murat Saraçoğlu oturuyor.

Karadut dizisinin fragmanının yayınlanmasından ardından dizinin ne zaman başlayacağı, oyuncu kadrosu ve konusu gibi ayrıntılar merak edilmeye başladı. Peki Karadut dizisi ne zaman başlayacak?


KARADUT DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Karadut dizisinin ne zaman başlayacağı ve yayın tarihi hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak tanıtım fragmanı yayınlanan dizinin yakında bir tarihte başlayacağı biliniyor. Dizi ATV ekranlarında yayınlanacak.

KARADUT DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Karadut dizisi Zuhal ve Tayfun’un hikayesiyle başlayacak. Dizi, ikili ilişkiler ve aile bağlarını derinlemesine işleyen bir yapım olacak. Yaşadığı trajik olaydan sonra kendi doğrularını bulmaya çalışan Zuhal Erdem’in hikayesi ve çevresinde yaşananlar ekranda izleyicilere aktarılacak.

Zuhal, hayata ve her şeye yetişmeye çabalarken savrulmuştur. Bu karakterin aşkı tanıdığında karanlıktan aydınlığa doğru dönüşme ve dönüştürme hikayesi anlatılacak.

KARADUT DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Karadut dizinde rol alan oyuncular ise şöyle:

İrem Helvacıoğlu
Şükrü Özyıldız
Aslı İnandık

Elif Nur Kerkük
Yaşar Aydınlıoğlu
İpek Ayaz Kortunç
Engin Şenkan
Burak Dakak
Selin Türkmen
Ebrar Karabakan
Onur Gürçay
Naz Elmas
Rami Narin

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Beşiktaş Basın Sözcüsü'nden kırmızı kart eleştirisi!
Batman Petrolspor - Tuzlaspor: 2-0
Avcılar'da düğün sonrası havaya ateş açan iki şüpheli gözaltına alındı

Televizyon Haberleri