İşte Gelin İşte Kaynana yarışmacısı Alisa Akyüz kimdir?

Türkiye'nin en çok seyredilen kanallarından biri olan TV8'de bugün başlayacak İşte Gelin İşte Kaynana'nın yarışmacıları belli oldu. İşte Gelin İşte Kaynana yarışmacısı Alisa Akyüz kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in sona ermesinin ardından 16.00 kuşağının yeni yapımı belli oldu. Buna göre bugünden itibaren İşte Gelin İşte Kaynana izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performansını sergileyeceği programda herkes televizyon başına kilitleyecek. Yarışmacılar da belli oldu. Onlardan biri de Alisa Akyüz olarak açıklandı. Peki, İşte Gelin İşte Kaynana yarışmacısı Alisa Akyüz kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

İşte Gelin İşte Kaynana yarışmacısı Alisa Akyüz

İşte Gelin İşte Kaynana yarışmacısı Alisa Akyüz kimdir?

Bu sezonun en çok konuşulan yarışmalarından biri olması beklenen İşte Gelin İşte Kaynana programında yarışacak isimlerden biri olan Alisa Akyüz, Sergen Bey ile evli ve 1 kız çocuğu annesi. Rus asıllı gelinin yarışmadaki performansı da merakla bekleniyor. Daha önce eşiyle beraber Mutfak Bahane'ye katılarak ekran tecrübesi yaşadı. Instagram hesabı @alisa_akyuz'dür.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Televizyon Haberleri