İşte Gelin İşte Kaynana Pardis Safari kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Bu yaz başladığı yayın hayatında binlerce kişi tarafından izlenmeyi başaran ve izleyici sayısını günden güne artıran İşte Gelin İşte Kaynana'da Pardis Safari rüzgarı esiyor. Peki, İşte Gelin İşte Kaynana Pardis Safari kimdir? İşte detaylar...

TV8 ekranlarındaki bölümleri ile moda severleri televizyon başına kilitleyen ve giyim savaşına sahne olan İşte Gelin İşte Kaynana, hafta içi her gün heyecanıyla nefes kesiyor. Birbirinden iddialı takımların amansız rekabetine dönüşen programda gelinler ve kayınvalideler en üst sırada yer alabilmek adına mücadelelerini sergiliyor. Bir süredir Pardis Safari tarzı ile adından söz ettiriyor. Peki, İşte Gelin İşte Kaynana Pardis Safari kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Pardis Safari kimdir?

2023 yılının yaz aylarında başlayan İşte Gelin İşte Kaynana programın katılan Pardis Safari, güzellik salonunda çalışmaktadır. Şu an evli değil nişanlıdır. Konya'da yaşamaktadır. Aynı zamanda modellik de yapmaktadır.



Pardis Safari nerelidir?

Kayınvalidesiyle beraber birincilik almak ve adını milyonlara duyurmak isteyen Pardis Safari aslen İranlıdır. TV8 ve diğer Türk kanalları İran'da çok sayıda kişi tarafından seyredilmektedir. Kendisine de ülkesinden büyük destek verilmektedir.

Pardis Safari kaç yaşındadır?

İran asıllı güzelin yaşı da oldukça merak konusudur. Programı izleyenler güzelliği nedeniyle yaşını öğrenmek istemektedir ve araştırmalarda bulunmaktadır. Kendisi 1997 yılında doğmuştur. Günümüzde 26 yaşındadır.

Pardis Safari Instagram hesabı

Programda dikkat çekmeyi başaran isimlerden biri olan Pardis Safari, Instagram'da da sıkça beğeni ve yorum almaktadır. Şu an 2 bine yakın takipçisi vardır. @pardissfari adresinden kendisini takip edebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri