İstanbulspor Ümraniyespor Bein Sports 3 canlı izle

Spor Toto Süper Lig'de heyecan sona eriyor. Birbirinden heyecanlı karşılaşmaların ardından nokta konulacak. Küme düşme heyecanının yaşandığı hatta kritik iki karşılaşma oynanacak. İstanbulspor Ümraniyespor Bein Sports 3 canlı izle alternatifleri burada.

Türkiye'de futbol heyecanı bu akşam bitecek. Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan ettiği sezonda gözler bugün küme düşecek ekibe çevrildi. Ümraniyespor'un gelecek sezon 1. Lig'de mücadele edeceğinin belirlenmesinin ardından bugün İstanbulspor ve Giresunspor kritik karşılaşmalara çıkacak. Sarı siyahlılar küme düşen rakibi karşısında kazanmak amacında. Anadolu yakası temsilcisi ise son maçından 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. İki takım taraftarlarının yanı sıra Giresunsporlular da mücadeleyi yakından takip edecek. İstanbulspor Ümraniyespor Bein Sports 3 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


İstanbulspor Ümraniyespor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam Spor Toto Süper Lig'in son karşılaşmalarından biri olarak oynanacak İstanbulspor Ümraniyespor maçı saat 20.00'de başlayacak. Cihan Aydın'ın yöneteceği zorlu müsabaka Bein Sports 3'ten canlı yayınlanacak.

İstanbulspor Ümraniyespor maçı muhtemel 11'leri

  • İstanbulspor: Jensen, Duhaney, Mehmet, Deli, Ali, Ba, Lokilo, Onur, Rroca, Topalli, Emir.
  • Ümraniyespor: Berke, Popov, Mustafa, Lenjani, Onur, Yunus Emre, Oğuz, Fatih Yiğit, Onur, Kayode, Umut.

İstanbulspor Ümraniyespor maçı öncesi istatistikler

  • Ümraniyespor ile oynadığı son iki lig maçını gol yemeden kazanan İstanbulspor (2-0 & 1-0), rakibini ilk kez üst üste üç resmi karşılaşmada mağlup etmek için sahaya çıkıyor.
  • İstanbulspor'a konuk olduğu son beş lig maçının (tamamı TFF 1. Lig) sadece birini kazanan Ümraniyespor (1B 3M), tek galibiyetini Şubat 2021'de aldı (3-2). Son karşılaşmayı 1-0 kaybeden Ümraniyespor, bugüne kadar üst üste iki ziyaretinden puansız döndüğü bir dönem yaşamadı.
  • Evindeki son iki Süper Lig maçını gol atamadan kaybeden İstanbulspor, lig tarihinde tek sezonda bu şekilde üst üste üç mağlubiyet aldığı bir dönem yaşamadı.
  • Süper Lig deplasmanlarındaki son beş maçında (hükmen galibiyetler hariç) sadece 2 puan alan Ümraniyespor (2B 3M), daha önceki altı dış saha karşılaşmasında 10 puan kazanmıştı (3G 1B 2M).
  • Bu maçtan 3 puan alması halinde Süper Lig'de kalmayı garantileyecek olan İstanbulspor, en üst ligde mücadele ettiği son dokuz sezonun dördünde son maçını kazandı (2B 3M).

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri