İstanbulspor Giresunspor Bein Sports 1 canlı izle 1 Mayıs

Süper Lig'de 32'inci hafta mücadeleleri bu akşam oynanacak İstanbulspor Giresunspor maçı ile sona eriyor. İstanbulspor Giresunspor Bein Sports 1 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

BURAK ZİHNİ - Süper Lig'de bu hafta da sona eriyor. Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 3-1 yenerek dengeleri değiştirdiği derbinin ardından bugün İstanbulspor ile Giresunspor karşı karşıya geliyor. Küme düşme hattında mücadele veren iki ekibin savaşından hangisinin galip geleceği merak konusu ve herkesi sabırsızlandırıyor. Karşılaşmayı izlemek isteyenler de araştırmalarda bulunarak b ilgi sahibi olmaya çalışıyor. İstanbulspor Giresunspor Bein Sports 1 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


İstanbulspor Giresunspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam Süper Lig'in 32'inci haftasında oynanacak İstanbulspor Giresunspor maçı saat 20.00'de başlayacak. Mete Kalkavan'ın yöneteceği kritik 90 dakika Bein Sports 1, Bein Connect ve TOD TV'den canlı yayınlanacak.


 

İstanbulspor Giresunspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam Süper Lig'in 32'inci haftasında oynanacak İstanbulspor Giresunspor maçı saat 20.00'de başlayacak. Mete Kalkavan'ın yöneteceği kritik 90 dakika Bein Sports 1, Bein Connect ve TOD TV'den canlı yayınlanacak.


 

İstanbulspor Giresunspor maçı öncesi istatistikler

  • Giresunspor'u ağırladığı altı lig maçının sadece birini kaybeden İstanbulspor (4G 1B), tek mağlubiyetini Ağustos 2017'de 1. Lig'de aldı (0-1). İstanbul ekibi, Süper Lig'de rakibini ağırladığı tek karşılaşmada bu rekabetteki en farklı galibiyeti yaşadı (3-0; Nisan 1972).
  • İstanbulspor ile karşılaştığı son dört lig maçını kaybetmeyen Giresunspor (2G 2B), bu rekabetteki en uzun yenilmezlik serisini yaşıyor. Sezonun ilk yarısındaki karşılaşmayı 3-2 kazanan Giresun ekibi, rakibi karşısında ilk kez lig dublesi yapmayı hedefliyor.
  • Evindeki son beş Süper Lig maçında muhtemel 15 puanın 10'unu kazanan İstanbulspor (3G 1B 1M), sezonun ilk dokuz iç saha karşılaşmasında aldığı puanı ikiye katladı (5 puan; 1G 2B 6M).
  • Bu sezon Süper Lig deplasmanlarında çıktığı 15 maçta iki galibiyet alabilen Giresunspor (6B 7M), bu aşamada daha düşük sayıda kaldığı son sezon olan 1976/77'de (0G 2B 13M) küme düşmekten kurtulamamıştı.
  • Süper Lig'deki son iki maçında 3+ gol atan İstanbulspor (3-3 vs Fenerbahçe & Antalyaspor), en üst ligde daha uzun bir seriyi sadece Ağustos-Eylül 2003 arasında yaşadı (3 maç). Son iki karşılaşmasından 3-3'lük beraberlikle ayrılan İstanbul ekibi, lig tarihinde üst üste üç mücadelede bu skoru alan ilk takım olabilir.
  • İstanbul takımlarına rakip olduğu son beş Süper Lig maçında da 2+ gol yiyen Giresunspor (toplam 18 gol; 1B 4M), kulüp tarihinin en uzun serisini yaşıyor.
  • Bu sezon Süper Lig maçlarının ilk 30 dakikalık bölümünde en az gol atan takım Giresunspor (6). Karşılaşmaların bu döneminde Sivasspor ile birlikte en fazla gol yiyen ekip ise İstanbulspor (16).
  • Süper Lig'eki son dört maçında da gol katkısında bulunan Emeka Eze (2 gol & 2 asist), Türkiye kariyerinde tek sezonda daha uzun bir seriyi sadece Nisan-Mayıs 2022 arasındaki dönemde yaşadı (5 maç; Keçiörengücü formasıyla TFF 1. Lig'de).
  • Bu sezon ligde 12 gol atan Valon Ethemi, İstanbulspor formasıyla Süper Lig tarihinde tek sezondaki en yüksek sayıya sahip yabancı oyuncu olan Alban Bushaj'ın (2000/01) rekorunu egale etti.
  • Ligde Giresunspor'un attığı son dört golün (kendi kalesine hariç) üçünde payı bulunan Borja Sainz (2 gol & 1 asist), bu gol katkılarının tamamını İstanbul takımlarına karşı verdi (vs Beşiktaş & İstanbul Başakşehir). Geçen hafta İstanbul Başakşehir ağlarını iki kez havalandıran Sainz, Süper Lig'de iki gol attığı iki karşılaşmayı da İstanbul ekiplerine karşı oynadı (vs İstanbul Başakşehir & Fenerbahçe).

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri