Hudutsuz Sevda 1. bölüm reyting sonuçları! Dizi izlendi mi tutar mı nasıldı?

FOX TV'de bu akşam yayın hayatına başlayacak olan Hudutsuz Sevda, ilk bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Dizinin performansı da merak konusu. Peki, Hudutsuz Sevda'nın 1. bölüm reyting sonuçları nasıldı? Dizi izlendi mi tutar mı? İşte detaylar...

Son dönemde kısa süreli dizileri ile hayal kırıklığı yaratan FOX TV'de yeni bir yapım daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birçok önemli oyuncunun baş rollerinde oynadığı Hudutsuz Sevda, ilk bölümü ile bu akşam yayınlanacak. Seyircilerin merak ettiği ve izleyerek fikir edinmek istedikleri dizinin performansı ve elde edeceği reytingler de geleceğini belirleyecek. Peki, Hudutsuz Sevda'nın 1. bölüm reyting sonuçları nasıldı? Dizi izlendi mi tutar mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Hudutsuz Sevda'nın konusu

Küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul’a sürülen Halil İbrahim (Deniz Can Aktaş), 20 yıl sonra memleketi Karadeniz’e yakışıklı, güçlü bir delikanlı olarak geri döner. Burada sevdiği kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz)’le evlenecek ve yeni hayatını kuracaktır. Fakat yaşananlar buna izin vermez. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim’in hayatı Letolar’dan Zeynep (Miray Daner)’in çıkması ile tamamen değişecektir.

Hudutsuz Sevda oyuncu kadrosu

Oyuncu İsmiRolü
Deniz Can AktaşHalil İbrahim
Miray DanerZeynep
Esra DermanoğluAsiye
Burak SevinçFikret Leto
Asuman DabakNedime
Burak SergenRızcvan Leto

Hudutsuz Sevda 1. bölüm reyting sonuçları

Bu akşam yayınlanacağı ilk bölümle binlerce kişiyi ekran başına kilitlemesi beklenen Hudutsuz Sevda'nın reytingleri de merak konusu. Aldatmak ve Masterchef gibi önemli yapımların yer aldığı günde Esra Erol'da ve Müge Anlı ile Tatlı Sert de ilk sıralarda yer alma mücadelesi veriyor. Hudutsuz Sevda'nın reytingleri belli olduktan sonra haberimize eklenecektir. Saat 10.00-10.15 sıralarında açıklanmaktadır.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

D-100 Karayolu'nda feci kaza: Uzun araç kuyrukları oluştu
CHP’li meclis üyesinin otomobili kurşunlandı
TEM Otoyolu'nda korkutan anlar: Sürücülerin canını tehlikeye attı

Televizyon Haberleri