Hazine filmi ne zaman Netflix’e geliyor? Hazine filmi nasıl, nereden izlenir? Hazine filminin konusu ne?

Kadrosunda pek çok ünlü oyuncuyu barındıran Hazine filmi, online platformlara geliyor. Peki Hazine filmi ne zaman yayınlanacak?

Cansev Temuçin - Başrollerinde Çağlar Çorumlu ve Boran Kuzum’un yer aldığı 2022 yapımı Hazine filmi, online platformlarda yayınlanmaya hazırlanıyor. Haberin duyulmasının ardından Hazine adlı yapımı sinema salonlarında izleyemeyenler, ne zaman yayınlanacağını öğrenmek istiyor. İşte Hazine filminin yayınlanacağı platform, yayın tarihi ve filme dair tüm detaylar…

2022 yılının kasım ayında sinemalarda vizyona giren Hazine filmi, bu kez Netflix’e geliyor. Dünyaca ünlü dizi ve film izleme platformu Netflix’te yayınlanmaya hazırlanan yapım, macera ve komedi ögelerini bir araya getiriyor. Başrollerinde birbirinden önemli oyuncuların rol aldığı Hazine filmi Netflix’te 7 Temmuz 2023 Cuma günü yayınlanmaya başlayacak.

Hazine filmi oyuncu kadrosu

1 saat 48 dakika uzunluğundaki Hazine filminin başrollerinde şu isimler yer alıyor: Çağlar Çorumlu, Boran Kuzum, Serkan Keskin, Şükran Ovalı, Aslıhan Gürbüz, Hasibe Eren, Gürhan Altundaşar, Mert Denizmen, Defne Yalnız ve Rahmi Dilligil.

Hazine filmi künye

Necati Akpınar’ın yapımcılığını üstlendiği Hazine filminin yönetmen koltuğunda Canbert Yerguz oturuyor. Filmin senaryo yazarlıklarını da Canbert Yerguz ve Burak Yerlikaya yapıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri