Hande İpekgil kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri

BBN Türk'te hafta sonu ana haber bültenini sunan Hande İpekgil hakkında birçok bilgi merak edilerek araştırılıyor. Peki, Hande İpekgil kimdir? Kaç yaşında, nereli, kariyeri ve sosyal medya hesapları haberimizde yer alıyor.

BURAK ZİHNİ - Türkiye'nin en çok seyredilen kanallarından biri olan BBN Türk'te birçok isim ön plana çıkmaya devam ediyor. Onlar arasında Hande İpekgil de yer alıyor. Güzel sunucu sunduğu hafta sonu haberleriyle birlikte yaptığı röportajlardan adını her geçen gün daha fazla kişiye duyurmayı başarıyor. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmaya çalışılıyor. Peki, Hande İpekgil kimdir? Kaç yaşında, nereli, kariyeri ve sosyal medya hesapları haberimizde yer alıyor.

 

Hande İpekgil kimdir?

Hande İpekgil (d. 28 Mayıs 1980, Ankara) haber spikeri, sunucu ve editördür. 42 yaşındadır. İlköğrenim ve lisenin ardından Anadolu Üniversitesi Radyo Tv Yayıncılığı bölümünü tercih ettiv ve buradan  1996 yılında başladığı meslek hayatına bölgesel ve ulusal radyo kanallarında profesyonel radyo haber spikerliği ve radyo programcılığı yaparak devam etti. Daha sonra 2013-2018 tarihleri arasında Kanal A 'da haber spikerliği yaptı. "Senin İçin 40 Dakika Sağlık Programının yapımcı ve sunucusu olarak çalıştı. "Selam Olsun" müzik, eğlence programının yapım yardımcılığı, konuk koordinatörlüğü görevlerinde bulundu. Yayın ve koordinatörlüğünü üstlendiği Radyo A 'da ise; radyo haber spikerliği, "Günden Ne Haber", "Çocukla Hayat", "Meclis Durağ", "Karu Tribün" ve "Ziraat Saati" programlarını hazırlayıp sundu. 2017-2019 tarihleri arasında ise TRT Radyo Haber 'de "Gözden Kaçmasın" isimli radyo programın hazırlayıp sundu. 2020 ekim ayından beri BBN Türk Tv Ana Haber spikerliğini yapmaktadır. Ayrıca her pazar günü de "Haftada 1" isimli programla izleyicilerle buluşmaktadır. Onedio.com ve Bbnhaber.com sitelerinde de her hafta birbirinden değerli isimlerle yaptığı röportajları yayımlanmaktadır. Hande İpekgil bu mesleğe dair yeteneği, çok yönlü birikimi sektördeki tecrübesi, çalışmaları, kendine özgü sunumu, programcı yönü gibi özelliklerinin yanında pozitif enerjisi, ışıltısı ve güzelliğiyle de dikkat çekmektedir.


 

Hande İpekgil sosyal medya hesapları

Başarılı sunucunun sosyal medya hesaplarını da binlerce kişi takip etmektedir. Aktif olarak kullandığı profillerindeki paylaşımlar da ilgi görmektedir. Kendisinin hesaplarına aşağıdaki isimlerden ulaşabilirsiniz.

  • Hande İpekgil Twitter hesabı: @ednautra
  • Hande İpekgil Instagram hesabı: @handeipkgl

































İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri