Halil İbrahim Ceyhan "Hayat Hırsızı" dizisinde "Tufo" karakterine hayat verecek

Geçtiğimiz sezon Kirli Sepeti'nde Murat karakterinin canlandırarak diziden ayrılan Halil İbrahim Ceyhan, yeni sezonda Hayat Hırsızı dizisiyle ekranlara kaldığı yerden devam edecek.

Eylül ayında NOW TV ekranlarında yayınlanması beklenen yeni dizi Hayat Hırsızı'nın oyuncu kadrosuna Halil İbrahim Ceylan da dahil oldu. Avenida Brasil dizisinden uyarlama olarak ekrana gelecek olan Hayat Hırsızı dizisinin oyuncu kadrosunda Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri, Zeyno Eracar, Dilara Aksüyek ve Cengiz Bozkurt'un aralarında olduğu diziye Halil İbrahim Ceyhan ise "Tufo" karakteriyle ekipte yer alacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Halil İbrahim Ceyhan, dizide Leyla'nın üvey annesi Nur ile evlenen futbolcu Tufo'ya hayat verecek. Ay Yapım'ın Hayat Hırsızı dizisi için oyuncu kadrosuna dahil etme çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Hayat Hırsızı dizisinde hangi oyuncular yer alıyor?

NOW TV ekranlarında seyircisiyle buluşacak Hayat Hırsızı dizisi için Cemre Baysel (Leyla), Alperen Duymaz (Civan), Gonca Vuslateri (Nur), Cengiz Bozkurt (Selman), Halil İbrahim Ceyhan (Tufo), Dilara Aksüyek (Serap) karakterleriyle dizide yer alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kuaförler isyanını Kağıthane'de duyurdu!
İnşaat işçisi metrelerce yükseklikten düştü, bacağına demir saplandı

Televizyon Haberleri