Gizli Bahçe dizisi hangi gün başlıyor, ne zaman yayınlanacak, oyuncu kadrosu kimler var, konusu ne?

NOW TV ekranlarında yayınlanacak Gizli Bahçe dizisi ile ilgili ne zaman yayınlanacağı, oyuncu kadrosu ve dizinin konusu v.b sorular seyirci tarafından merak ediliyor. Başrolünü Murat Yıldırım ve Ebru Şahin'in paylaştığı dizi ne zaman yayınlanacak?

Çok yakında NOW TV ekranlarında yayınlanacak yeni dizi Gizli Bahçe, ilk tanıtımının yayınlanmasının ardından oldukça merak uyandırıyor. Seyirciler ise dizinin ne zaman başlayacağını, konusunu, oyuncu kadrosunu ve hangi gün yayınlanacağını merak ediyor. Gizli Bahçe'nin başrol oyuncuları Murat Yıldırım Demir karakterine ve Ebru Şahin ise Nazlı karakterine hayat verecek.


Gizli Bahçe hangi gün yayınlanacak, ne zaman başlıyor?

Drama dizisi olarak ekranlara gelecek Gizli Bahçe, TMC Film tarafından yapımı, yapımcılığı ise Erol Avcı üstleniyor. Dizinin hikayesi Neşe Şen tarafından kaleme alınırken senaristliğini ise Emre Özdür ve Hazar Kozice'nin birlikte ele alıyor.

Gizli Bahçe dizisinin merakla beklenen ilk bölümünün ekrana geleceği tarih belli oldu. Murat Yıldırım ve Ebru Şahin'in başrolünü paylaştığı Gizli Bahçe 15 Ekim 2024 Salı günü saat 20:00'da Now TV ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkacak.

Dizi ilk bölümüyle ekranlara gelirken ilginç senaryosu ve hayata dair yaşanan mücadelenin yanı sıra oyuncu kadrosuyla da oldukça ilgi çekiyor. Gizli Bahçe her Salı günü yayınlanacak.

Kaynak: Snob Magazin

Gizli Bahçe oyuncu kadrosu ve karakteri kimler ?

Bu akşam ekrana gelecek Gizli Bahçe dizisinin oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım (Demir Akçınar), Ebru Şahin (Nazlı Orman), Kerem Özdoğan (Ateş Akçınar), Ezgi Eyüboğlu (Defne Altınöz), Çağdaş Onur Öztürk (Aziz Cem), Uğur Çavuşoğlu (Esat Akçınar), Zerrin Nişancı (Cavidan Akçınar)

Kubilay Karslıoğlu (Arif Yeter), Burcu Türünz (Berna İkizler), Gülin İyigün (Şevval Koç), Birsen Dürülü (Nurşen Kaşıkçıoğlu), Hakkı Ergök (Haluk Özdere), Cemil Büyükdöğerli (Levent Sezer), Yıldırım Memişoğlu (Birol Topaloğlu), Sude Belkıs Akgün (Aslı Gençoğlu), Eren Dinç (Ali İkizler), Toprak Kahraman (Can Özkan) ve Pamir Boyraz ise (Memo Köker) dizide yer alacak.

Gizli Bahçe dizisi Murat Yıldırım (Demir) ve Ebru Şahin (Nazlı)

Gizli Bahçe dizisinin konusu nedir?

Gizli Bahçe dizisi ilk tanıtımında Berna ve Aziz karakterleri ile gördüğümüz Murat Yıldırım ve Ebru Şahin'in aslında Demir ve Nazlı karakterlerine hayat verdiğine tanıklık edeceğiz. Dizi Nazlı'nın oğlu Memo ile hayatta kalma mücadelesini anlatan bir hikaye olarak seyirci karşısına çıkacak. Nazlı bekar ve oğlu olan yoksul bir kadındır. Oğluna bakabilmek için dizide gösterilen mesleği daha sonrasında gerçek olmadığı ortaya çıkacaktır.

Demir Akçınar'ın abisi Aziz'in vefatı üzerine aile Memo'nun oğlu olduklarını öğrenir ve annesi Nazlı'nın elinden almak için velayet savaşları başlar. Nazlı, mesleğinden dolayı oğlu elinden alınmak ister ve birkaç bölüm sonra Nazlı'nın bir sırrı olduğu öğrenilecek. Nazlı ve Demir, Memo'nun iyiliği için refah içinde bir hayat sunmak isterler fakat Akçınar ailesinin sakladığı sırlar ve oyunlar velayet durumunun içinden çıkılmaz bir hale gelecektir. Dizinin çarpıcı hikayesinde Demir ve Nazlı aşk yaşayacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülcan Çiçek kaç puan aldı? 15 Ekim puanları
Bir Cumhuriyet Şarkısı filmi ne zaman ve nerde yayınlanacak, başrolünde kimler var, konusu ne?
Seyir halindeki iş makinesinin lastiği fırladı!

Televizyon Haberleri