Giresunspor Antalyaspor beIN SPORTS 4 canlı izle

Türkiye'de futbol heyecanı bugün oynanacak karşılaşmalarla sona erecek. Adreslerden biri de Giresun. Giresunspor'un kaderi bugün belli olacak. Giresunspor Antalyaspor beIN SPORTS 4 canlı izle alternatifleri haberimizde.

Spor Toto Süper Lig'de bugün son maçlar oynanacak. Eş Zamanlı başlayacak 4 maçın ikisinde küme düşecek takım belirlenebilir. Gözler özellikle İstanbul ve Giresun'da olacak. Ev sahibi sıfatı ile çıkacakları karşılaşmayı kazanarak ligde kalmak isteyen iki ekipten yeşil beyazlılara sadece 3 puan yetmeyecek. Kazandıktan sonra rakibini de beklemek ve sarı siyahlıların puan kaybetmesi gerek. Diğer yandan Karadeniz temsilcisi uzun süre sonra çıktığı Süper Lig'deki son şansını iyi kullanmak amacında. Antalyaspor ise Fenerbahçe karşısında yenilmesine rağmen kaderini belirledi ve ligde kaldı. Giresunspor Antalyaspor beIN SPORTS 4 canlı izle alternatifleri haberimizde yer almaktadır.


Giresunspor Antalyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam aynı anda başlayacak 4 karşılaşmadan biri olarak oynanacak Giresunspor Antalyaspor maçı saat 20.00'de başlayacak. Kader belirleyici mücadele Bein Sports 4'ten canlı yayınlanacak.

Giresunspor Antalyaspor maçı muhtemel 11'leri

Giresunspor: Ferhat, Hayrullah, Arias, Kadir, Faruk Can, Campuzano, Mejia, Görkem, Sainz, Savicevic, Bajic

Antalyaspor: Leite, Bünyamin, Veysel, Emrecan, Güray, Fernando, Erdal, Larsson, Fredy, Doğukan, Haji Wright

Giresunspor Antalyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

  • Antalyaspor ile oynadığı 12 resmi maçın sadece birini kazanabilen Giresunspor (4B 7M), tek galibiyetini bu rekabet tarihindeki ilk karşılaşmada iç sahada aldı (Eylül 1977).
  • Giresunspor ile oynadığı son yedi resmi maçın altısını kazanan Antalyaspor (1B), bu süreçteki tek beraberliğini bu sezon rakibini konuk ettiği Süper Lig karşılaşmasında aldı (2-2).
  • Karadeniz Bölgesi takımlarına konuk olduğu son 10 Süper Lig maçının sadece birini kazanabilen Antalyaspor (3B 6M), bu süreçteki tek galibiyetini geçen sezon Giresunspor deplasmanında aldı (2-1).
  • Son Süper Lig maçında Ümraniyespor'u 1-0 mağlup eden Giresunspor, bu sezon hükmen galibiyetler haricinde üst üste iki maç kazandığı son süreci Kasım 2022'de yaşadı (vs İstanbulspor & Fenerbahçe).
  • Bu sezon deplasmanda oynadığı 17 Süper Lig maçının dokuzunu kaybeden Antalyaspor (3G 5B), en son 2017/18'i daha fazla dış saha mağlubiyetiyle tamamladı (10).

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri