Gençlik dizisi Duy Beni, beyaz perdeye uyarlanıyor!

2022 yılında televizyon dizisi olarak hayata geçirilen Duy Beni dizisi, çok yakında sinem filmine uyarlanacak.

2022 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan ve döneminde reyting rekorları kıran gençlik dizisi Duy Beni, çok yakında sinema filmi olarak uyarlanacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; 2022 yılında televizyonda seyircisiyle buluşan Duy Beni isimli dizi, çok yakında sinema filmine uyarlanmaya hazırlanıyor. Sevilen dizinin başrolünde Caner Topçu, Rabia Türksoy, Helin Kandemir, Sümeyye Aydoğan, Burak Can, Taha Bora, Ege Kökenli, Berk Harman ve Durul Bazan'ın yer aldığı dizide gençlerin arasında sınıfsal farklılıkların yanı sıra iyilik ve kötülük temaları anlatılıyordu.


Duy Beni dizisi, sinema filmi olarak uyarlanması planlanırken Böceks Film tarafından yapımı üstlenirken yönetmen koltuğunda Gökçen Usta yerini alacak.

Duy Beni sinema filminde eski oyuncular mı oynayacak?

2022'de Star TV'de yayınlanan Duy Beni isimli dizinin yeni sezonda sinema filmi olarak sevenleriyle buluşacağının haberinin ardından gözler yeniden çekime başlanacak oyuncu kadrosuna çevrildi. Sevilen dizinin sinema filmi versiyonu yaz sonunda sete çıkmaya hazırlanıyor. Duy Beni isimli film projesinin kast çalışmaları devam ederken dizide oynadıkları karakterlere hayat veren oyuncuların yeni dönemdeki filmde yer alıp almayacağı ise henüz belirsizliğini koruyor.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Evini yaktı, jandarmayı görünce kuyuya atladı: 'Hiçbir şey hatırlamıyorum'
AK Parti MYK toplandı
Paraşüt sporcusu yere çakıldı: Düşüş anları kamerada

Televizyon Haberleri