Gelinim Mutfakta'da puanları belli oldu! 5 Haziran Pazartesi kim birinci oldu?

Nursel Ergin'in sunduğu Gelinim Mutfakta'da haftanın ilk günü başladı. Birbirinden iddialı dört takımın mücadele verdiği bölümün ardından gözler sonuçlara çevrildi. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta'da puanları haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta bugün yeni haftasına başlıyor. Birbirinden iddialı ve bir o kadar güzel yarışmacıların performanslarını sergilediği ve gün sonunda puanlandığı programda bugün yine heyecan nefes kesecek. Yarışmayı izlemek isteyenler de araştırmalarda bulunarak sevdikleri yarışmacıların durumunu öğrenmek istiyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da bugün kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 5 Haziran Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.


Eşinin hikayesi yürek dağladı

Bu haftanın ilk gününde yarışacak yarışmacıları arasında bulunan Gamze, eşinin yaşadığı kaza sonrasında bacağını koptuğunu söyledi ve herkesi ağlattı. Tuğba da rakibine sarılarak onu teselli etti ve kendisi de ağladı. Diğer yandan ahırda evlendiğini söyleyen güzel yarışmacı izleyicileri ve stüdyodakileri şaşırttı.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Bugün yarışan yarışmacılar arasında alınacak puanlar haftaya nasıl başlanacağını belirleyecek. Herkesin hedefi çeyrek altını yakasına takmak. Gelinim Mutfakta 5 Haziran 2023 Pazartesi puanları haberimize eklenecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri