Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu kim elendi? 9 Haziran

Türkiye'nin en çok seyredile yarışmalarından Gelinim Mutfakta, yeni bir haftanın daha sonuna gelindi. Bugün beş bilezik kazanan takım açıklanacak. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu kim elendi? 9 Haziran puanları haberimizde.

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın sonuna gelindi. Dört takımda yer alan gelin ve kayınvalidelerin altın mücadelesi verdiği programda gözler sonuçlara çevrildi. Bir takım elenecek, diğeri ise birincilik sevinci yaşayarak hafta sonuna girecek. Nursel Ergin'in sunumuyla televizyonlara renk katan ve lezzet taşıyan programda hangi ekibin kazanacağı da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu kim elendi? 9 Haziran puanları haberimizde.


Gelinim Mutfakta'da kim elendi? 9 Haziran

Bu hafta elenmek istemeyen gelinler arasındaki rekabette en az puanlı yarışmacı Kader. 36 puanı bulunan güzel gelinin ardından en yakın rakibi 47 puanlı Tuğba. Yani onu geçebilmesi için en az 10 puan fark atması gerekiyor. Bu ne derece mümkün yarışma sonunda belli olacak. Elenen yarışmacı haberimize eklenecek.


Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 9 Haziran

Birincilik savaşında ise Miyase 60 puanla zirvede. En yakın rakibi Gamze 48 puanda. Aralarındaki farkın erimesi için en az 13 puan fark gerekiyır. Miyase bu hafta altın bileziklere en yakın isim olsa da dengeler değişebilir. Birinci takım açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri