Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu, kim elendi? 26 Mayıs

Kanal D'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da yeni hafta sona eriyor. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu, kim elendi? 26 Mayıs puanları haberimizde yer alıyor.

Nursel Ergin'in sunumuyla Kanal D ekranlarında fırtınalar estiren ve kendi kuşağının rakipsiz yapımı olarak yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta'da bir hafta daha tamamlanıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların, gelin ve kayınvalide olarak yarıştıkları, her günün nefes kestiği programda bugün bir takım veda ederken diğeri ise altınları kazanarak mutluluk yaşayacak. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu, bilezikleri kazandı ve kim elendi? 26 Mayıs puan tablosu haberimizde yer almaktadır.


Gelinim Mutfakta 26 Mayıs 2023 Cuma Puan Durumu

Gelinim Mutfakta'da bugün yayınlanacak olan hafta finali öncesinde puanlar birbirine çok yakın. Özellikle Kader ve Tuğba arasındaki yarışın ardından kimin galip geleceği merak konusu. Üç gün altın kazanmasına rağmen bugün kaybetme ihtimali bulunan Tuğba 2 puanlık avantajı korumak istiyor. Diğer yandan Kader 57 puanda ve geriden gelerek kazanmak amacında. İşte son gün öncesindeki puan durumu...

Miyase: 27 + 12 = 39
Tuğba: 51 + 8 = 59
Asiye: 0 + 11 = 11
Kader: 38 + 19 = 57

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Bu hafta hangi gelin ve kayınvalidenin cuma gününü birincilikle ve altın bileziklerle tamamlayacağı merak konusu. Pazartesiden bu yana devam eden mücadele sonunda Nursel Ergin kazananı açıklayacak. Ardından da ödül törenine geçilecek. Hafta şampiyonu haberimize eklenecektir.


Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi?

Programda bu hafta kimin eleneceği de en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Ancak dün Asiye, yarışmadan ayrılan Ezgi ve kayınvalidesi Gönül Ediz'in yerine Ayşe Hanım ile birlikte gelmişti. Bu yüzden eleme yapılması beklenmiyor. Yine de programda alınacak karar farklı olabilir. Haberimize eklenecektir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Televizyon Haberleri