Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu kim elendi? 25 Ağustos

Kanal D ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta, birbirinden iddialı yarışmacıların performansıyla haftayı tamamlıyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu kim elendi? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Milyonları ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'nın bir haftasında daha sona gelindi. Pazartesiden bu yana hamaratlıklarını sergileyen gelinlerin ve onlar için mücadele veren kayınvalidelerin amansız rekabetine tanıklık edilecek finalin ardından gözler açıklanacak isimlere çevrilecek. Elenecek ve altın kazanacak takımların hangileri olduğu merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu kim elendi? 25 Ağustos Cuma puan durumu haberimizde yer almaktadır.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Son gün baz alındığında en tepede yer alan isim Tuğba. Güzel yarışmacı sahip olduğu 65 puanla rakiplerinden bir hayli ilerde. En yakın isme 11 puan fark atmış durumda. Eğer çok önemli bir hata yapmazsa haftanın bilezikleri kazanan ismi olabilir.

Gelinim Mutfakta'da kim elendi?

Programın bugünkü bölümünde elenmeye en yakın isim Fatma. 28 puanla son basamakta yer alan başarılı isim, tam puan alsa dahi en fazla Melike'ye yetişebilir. Melike ise 1 puan alırsa yarışmada kalmaya devam eder. En kötü senaryo bu şekilde. Bu hafta hayallerine veda edecek isim olarak Fatma'nın adını yazabilmek mümkün ancak yine de farklı gelişmeler yaşanabilir. Açıklama beklemekte fayda var.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri