Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 29 Mart 2022 Salı puanları

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Gelinim Mutfakta'da haftanın ikinci günü ekranlara geliyor. Birbirinden iddialı dört takımın amansız mücadeleye gireceği yeni bölümde yaşanacak rekabet herkesi ekran başına kilitleyecek. Patates tavanın hazırlanacağı ve birincilik için çaba gösterileceği zorlu maratonda kimin mutlu sona ulaşacağı da merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 29 Mart 2022 Salı puanları haberimizde.

Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen programlarından biri olmaya devam eden Gelinim Mutfakta'nın yeni bölümü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Dört gelin ve kayınvalidenin takım halinde yarışarak birincilik için mücadele verdiği yarışmada bugün de nefesler tutulacak. Gelinler kendilerine verilen sürede yemeklerini hazırlayacak ve ardından Nursel Ergin ile kayınvalideler puanlayacak. Gün sonunda en çok puan toplayan takım birinciliği elde edecek. Yine lezzet savaşına sahne olacak programı siz de kaçırmayın. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 29 Mart 2022 Salı puanları haberimizde.


 

Gelinim Mutfakta 29 Mart 2022 Salı puan durumu

Dün başlayan yeni haftanın ilk günü kıran kırana bir yarış izlendi. Hasret gün sonunda çeyrek altını yakasına takan isim olmayı başardı. 16 puanlı gelini iki güzel rakibi Damla ve Miyase takip etti. 13 puanı bulunan yaruşmacıların ardından da 10 puanlı Yeşim ise sonuncu oldu. Bugünkü heyecanın sonunda neler olacağı merka ediliyor.

Hasret: 
Yeşim:
Miyase: 
Damla: 


29 Mart Salı Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri