Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 9 Kasım puanları

Nursel Ergin'in sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta, yeni bir günde daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Bugün de gözler oluşacak sıralamada. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 9 Kasım puanları haberimizde yer almaktadır.

Nursel Ergin'in sunumu ve birbirinden iddialı masaların mücadelesi ile ekranlara renk katan Gelinim Mutfakta'da hafta finali öncesindeki son bölüm ekranlara geliyor. Gelinlerin yemek yaptığı, güzel sunucu ve kayınvaldielerin puanladığı bir günde daha kimin ilk sırayı alarak çeyrek altını yakasına takacağı merak konusu. Sabırsızlıkla da bekleniyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 9 Kasım puanları haberimizde yer almaktadır.

Kezban'dan Gül'e büyük şok!

Bugün yayınlanacak olan yeni bölümde Kezban, gelini Gül için söylediği sözlerle herkesi şaşırttı. Gül, tabağını bulamayan kayınvalidesine tepki gösterirken o sırada; "Ben seni istemedim. Belki zorla geldim" dedi. Bu ifadelerin ardından kulise giden güzel gelin ağladı. Gün sonunda da en çok kırıldığı sözün bu olduğundan bahsetti.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kanal D'de yine sevenlerinin karşısına çıkacak olan Gelinim Mutfakta'da dün en en çok puan alan isim Tuğba'ydı. 21 puanla çeyrek altını kazanmayı başardı. Genel toplamda da 54 puana ulaştı. İkinci basamakta Aleyna vardı. 15 puan aldı ve 27'ye yükseldi. Gül 7 puanla 30'a kadar çıktı. Gün sonuncusu ise Yeşim'di. 5 puanla son sırada yer aldı. Toplamda 38 puanı var ancak finale kadar 16 farkı nasıl kapatacağı merak konusu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

AK Parti'de yerel seçimler için adaylık süreci başladı
Yenibiriş Momentum 24 İş Zirvesi; '100 Yıl Değer Ödülleri' takdim edildi
Feci kaza! Otomobile çarpan TIR devrilip, metrelerce sürüklendi: Ölü ve yaralılar var

Televizyon Haberleri