Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 4 Mayıs 2022 Çarşamba puanları

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Dört masada yarışan gelinlerin ve kendi odalarındaki kayınvalidelerin amansız rekabetine sahne olacak yarışmada yine mücadele üst düzeyde olacak. Soğanlı börek ile yarışılacak günde herkesin hedefi adım adım finale doğru gidilen programda haftanın en avantajlı yarışmacısı olabilmek. Seyirciler de gün sonunu sabırsızlıkla bekliyor. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 4 Mayıs 2022 Ç

Nursel Ergin'in sunumu ve renkli yarışmacıların katıldığı Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın üçüncü günü ekranalrdaki yerini alıyor. Toplamda 8 yarışmacının kendi takımları için mücadele verdikleri zorlu rekabette hazırlanacak yemek soğanlı börek olarak belirlendi. Gelinler 1.5 saatlik sürenin ardından Nursel Ergin ve kayınvalidelerin karşısına çıkarak puanlarını alacak. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 4 Mayıs 2022 Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 


Gelinim Mutfakta puan durumu

Dün yayınlanan haftanın ikinci günü Senanur ve Miyase'nin kapışmasına sahne olsa da puanlar çok düşüktü. Toplamda 11 puan toplayan iki gelin arasından kazanan kurayla belirlendi ve Miyase çeyrek altını yakasına taktı. Gözde ve Damla ise 6 puanla ikinci oldu. Toplamda 28 puanla Damla ilk basamakta yer alıyor.

Miyase:
Damla:
Gözde:
Senanur:


 

4 Mayıs 2022 Çarşamba Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri