Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 29 Mayıs puanları

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta, yeni haftasıyla seyircilerin karşısına çıkıyor. Dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesinde bir takım çeyrek altın alacak. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 29 Mayıs puanları haberimizde.

Binden fazla bölümdür izleyenlerin karşısına çıkan ve hafta içi her gün büyük bir eğlenceye sahne olan Gelinim Mutfakta, yeni haftasıyla yine nefes kesecek. Verilen malzemelerle birlikte yapılacak yemeklerin ardından gözler kayınvalideler ve Nursel Ergin'e çevrilecek. Verilecek puanlarla birlikte sıralama belirlenecek ve birinci açıklanacak. Çeyrek altının sahibi oldukça merak ediliyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 29 Mayıs puanları haberimizde.



Kemik suyu tartışması

Bugün başlayan haftada kemik suyu çorbası tartışması çıkacak. Miyase ve kayınvalidesi arasındaki söz düellosunda sinirler gerilecek. Kemik suyu için Hindistan'da eğitim aldığını ve çok para harcadığını öne sürdü. Hatta kayınvalidesinin de çorbayı çok severek yediğini ve ekmek bandığını dile getirdi. Ancak bu karşılık bulmadı.


Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Bugün yarışacak dört gelin, kadınbudu köfte hazırlayarak çeyrek altını evlerine götürmeye çalışacak. Yemek yapılışı sırasında eller çalışacak ancak diğer yandan psikolojik bir savaş da verilecek. Jürinin oylaması sonrasında ise kazanan belli olacak. Gün birincisi açıklandıktan sonra haberimize eklenecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri