Gelinim Mutfakta Semiha Özen kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Kanal D ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir sezon daha başlıyor. Birbirinden iddialı dört takımın amansız rekabetine sahne olacak zorlu maratonun ilk bölümünden itibaren yarışacak kayınvaldeler belli oldu ve Semiha Özen de onlar arasında bulunuyor. Peki, Gelinim Mutfakta Semiha Özen kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Nursel Ergin'in sunuculuğunu üstlendiği Gelinim Mutfakta'da bugün yeni sezona merhaba deniyor. Beş gün boyunca sürecek rekabetin beş bileziğe götürdüğü programda bugünden itibaren yarışacak isimler belirlendi. Gelini Sibel ile yarışacak olan Semiha Özen hem tabakları bulmaya çalışacak hem de rakiplerine karşı üstünlük kurmaya çalışacak. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta Semiha Özen kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Gelinim Mutfakta Semiha Özen kimdir?

Bugünden itibaren gelini Sibel ile birincilik için yarışacak olan Semiha Özen 8 Temmuz 1965 doğumlu. 57 yaşında. Aslen Orhangazili. 2 oğlu var. Altınları kazanarak eve döneceğinden emin.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri