Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? 31 Ağustos puanları

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta, yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performansını sergileyeceği programın sonundaki sıralama merak konusu. Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yıllardır Kanal D'de yayınlanmayı sürdüren Gelinim Mutfakta, dört takımın kıran kırana mücadelesine sahne oluyor. Her gün çeyrek altının dağıtıldığı ve cuma da finalde 10 altın bileziğin verildiği programda bugün gelinler manav pidesi hazırlayarak gün sonunda birinciliği elde etmek amacında. Ancak bunun için fazla süreleri yok. Ellerini çabuk tutmak ve marifetlerini konuşturmak zorundalar. Kayınvalidelerin vereceği puanlar da oldukça merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? 31 Ağustos puanları haberimizde yer almaktadır.

Esra ile kayınvalidesinin duygu dolu anları

Bugün yayınlanacak bölümde Esra ve kayınvalidesinin yaşadıkları gündeme oturdu. Yayınlanan fragmanda, zorlu bir süreç geçiren Esra'nın kayınvalidesi, oğlunun izin alarak eşinin yanına gittiğini ve kendisine uğramadığını söyledi. Esra bu anları anlatınca Elif de; "Kusura bakma suç sende. Sen, annenin yanına git diyeceksin" ifadelerini kullandı. Esra da bu sözler sonrasında kayınvalidesine döndü ve "ağlama" diyerek teselli etmeye çalıştı.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kora kor bir mücadeleye tanıklık edilecek Gelinim Mutfakta'da gözler bugün gün sonuna çevrilmiş durumda. Gelinler yemeğini hazırlayacak ardından kayınvalideler puanlayacak. Nursel Ergin de sonuçları açıklayıp çeyrek altını kazanan takımın yakasına takacak. Gelinim Mutfakta 31 Ağustos Perşembe puanları ve birincisi haberimize eklenecektir.

Elif:
Tuğba:
Melike:
Esra:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Gelinim Mutfakta manav pidesi tarifi, malzemeleri, yapılışı
Gelinim Mutfakta neşeli peynir topları tarifi ve yapılışı

Televizyon Haberleri