Gelinim Mutfakta Gözde kimdir? Gözde Taşkıran kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Türkiye'nin en çok izlenen yemek yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir haftanın daha ilk günü ekranlara geliyor. Dört takımda yer alan toplam 8 yarışmacının mücadelesine sahne olan programda bugünden itibaren yarışacak yeni gelin belirlendi. Buna göre Gözde kendisine verilen sürede yemeklerini hazırlayacak ve ardından puanlarını alarak hafta sonunda birinciliği elde edebilmenin yarışı içerisinde yer alacak. Kendisi hakkında da çok sayıda sorugla

Kanal D ekrnalarının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta yeni haftasına bugün başlıyor. 900 bölümü aşan ve 1000'e doğru giden yayın hayatında büyük bir rekabete sahne olan programda geçen hafta cuma günü bir gelin, kayınvalidesiyle elenmişti. Genç gelinin yerine gelecek isim merak konusuydu ve cumadan bu yana sabırsızlıkla bekleniyor. O isim Gözde olarak açıklandı. Peki, Gelinim Mutfakta Gözde kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta Gözde kimdir?

Bayramın ilk gününde yayınlanan bölümü ile ekranlarda olacak Gelinim Mutfakta'nın yeni gelini Gözde pembe renkli bir kıyafetle izleyicilerin karşısına çıkacak. Ramazan Bayramı coşkusunu konuk şarkıcılarla yaşayacak güzel gelin, oldukça iddialı ve kendisinden emin. Rakiplerine diş göstermekten de geri kalmadı ve hünerlerini ispat edeceğinin sinyallerini verdi. 29 yaşında. Aslen Sinoplu. Muhasebeci ama çalışmıyor. İstanbul'da yaşıyor. Bir çocuk annesi. Instagram hesabı @bellanstskrn'dır.





İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri