Gelinim Mutfakta Gönül Erurul kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Kanal D ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da yeni bir sezon daha başlıyor. Yeni kayınvalidelerin gelinleri ile birlikte verecekleri mücadele nefes keserken yarışacak isimler de belli oldu. Gönül Erurul da onlar arasında bulunuyor. Kendisi hakkında çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olmaya çalışılıyor. Peki, Gelinim Mutfakta Gönül Erurul kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Nursel Ergin'in sunuculuğunu üstlendiği Gelinim Mutfakta'da bugün yeni sezona merhaba deniyor. Beş gün boyunca sürecek rekabetin beş bileziğe götürdüğü programda bugünden itibaren yarışacak isimler belirlendi. Gelini Tuğba ile yarışacak olan Filiz Arkın hem tabakları bulmaya çalışacak hem de rakiplerine karşı üstünlük kurmaya çalışacak. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta Gönül Erurul kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


Gelinim Mutfakta Gönül Erurul kimdir?

Daha önce yine gelini Tuğba ile birlikte Zuhal Topal'la Sofrada'da yarışan ve o dönem de programa renk katıp çok konuşulan Gönül Erurul 55 yaşında. Balıkesir Bandırmalı. 55 yaşında. Eşi gemi kaptanıydı ancak hayatını kaybetti. 2 erkek çocuk annesi.




Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Televizyon Haberleri