Gelinim Mutfakta Esra Nur ve Melek Büyükşahin neden diskalifiye oldu?

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta, yeni bölümü ile ekranlardaki yerini alıyor. Bugünkü bölümde diskalifiye kararı açıklanacak. Esra Nur ve Melek Büyükşahin programa veda edecek. Peki, Esra Nur ve Melek Büyükşahin neden diskalifiye oldu?

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta, birbirinden iddialı yarışmacılarıyla lezzet şöleni olmaya devam ediyor. Türk ve dünya mutfağından yemeklerin hazırlandığı günde bugün ağzı açık yapılacak ve ardından puanlamalara geçilecek. Ancak her şeyden önce bir diskalifiye kararı var. Yayınlanan fragmanda güzle sunucu; "Ahlak dışı" olarak yorumladığı tavırların ardından bir gelin ve kayınvalidenin gönderildiğini duyurdu. O isimler Esra Nur ve Melek Büyükşahin oldu. Peki, Gelinim Mutfakta'da Esra Nur ve Melek Büyükşahin neden diskalifiye oldu? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Esra Nur ve Melek Büyükşahin neden diskalifiye oldu?

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Gelinim Mutfakta'da gözler bugün şoke edici gelişmeye çevrildi. O anlar fragmanın ilk saniyelerinde verildi. Nursel Ergin; "Ekiplerimizden bir takım istekleriniz ve talepleriniz olmuş. Pardon?" dedi.

Esra Nur stüdyodan çıktı, Melek "Buraya kadar" dedi

Nursel Ergin'in bu sözleri sonrasında Esra, yüzü asık şekilde stüdyodan çıktı. Kayınvalidesi Melek de 'buraya kadar' işareti yaptı ve o da mutfaktan ayrıldı. Yerlerine ise Canan ve kayınvalide Mine gelecek. Kendilerine dair haberimizi aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İBB'nin Feshane'deki resim sergisine soruşturma
Başına taşla vurularak öldürülmüş ceset bulundu

Televizyon Haberleri