Gelinim Mutfakta Esra Büyükşahin kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Kanal D ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta'ya yeni gelin geliyor. Bugün Esra Büyükşahin kayınvalidesiyle birincik mücadelesi vermeye başlayacak. İşte hakkındaki bilgiler...

Türkiye'nin en uzun soluklu programlarından biri olarak izleyicilerinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da yeni haftaya merhaba deniyor. Birbirinden iddialı gelinler arasına bugün bir yenisi daha eklenecek. Cumanın ardından yeni bölümde gözler Esra Büyükşahin'de olacak. Güzel gelin hakkında internette de çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Gelinim Mutfakta Esra Büyükşahin kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Gelinim Mutfakta Esra Büyükşahin kimdir?

Bugün kayınvalidesiyle birlikte programa katılacak olan Esra Büyükşahin gezmeyi çok seviyor. Dünyanın birçok noktasında tatil yaptı. Hollanda'dan Fransa'ya, Bangkok'tan Brurgge'a kadar çok sayıda ülke ve şehir gezdi. Eşi ile 4 yıldır evli. 1.5 sene görüştükten sonra nikah masasına oturdu. Instagram hesabı @esramems'tir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 29 Ağustos puanları
Bakan Kacır'dan 'T' kuşağı paylaşımı
Borsa haftaya yükselişle başladı

Televizyon Haberleri