Gelinim Mutfakta Canan ve kayınvalidesi Mine kimdir?

Kanal D'nin sevilerek seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Ancak bu kez pazartesi değil salı yeni yarışmacılar geliyor. Canan ve Mine bugünden itibaren altın mücadelesi verecek. İşte haklarındaki bilgiler.

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta, yeni günde büyük heyecanla izlenecek. Şok gelişmenin yaşandığı ve birbirinden iddialı takımların şoke olduğu programda diskalifiye kararı açıklanacak. Ardından da yeni yarışmacılar gelerek mücadeleye başlayacak. Canan ve kayınvalidesi Mine, bugünden itibaren milyonların karşısında olacak. Peki, Gelinim Mutfakta Canan ve kayınvalidesi Mine kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Gelinim Mutfakta Canan kimdir?

Diskalifiye edilen Esra'nın yerine bugünden itibaren kolları sıvayıp altınlar için mücadele verecek olan Canan, eşinin kendisine 10 dakika içerisinde "Sevgilim olman lazım" dediğini söyledi. Ayrıca kayınvalidesinin evliliğe onay vermediğini ve istemeye gelmediğini de ekledi. Bu anlar herkesi şaşırttı. Mine de söz konusu olayı doğruladı.

Gelinim Mutfakta Mine kimdir?

Güzelliği ve genç görünümü ile dikkat çekmeyi başaran Mine Hanım, oğlunun çalışmadığını ve gelininin çok kıskanç olduğunu söyledi. Şaheste Hanım ise bu durum karşısında kahkaha attı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

CHP'li Kış: Öğrencilerden haksız alınan paraları derhal iade edin
12 milyon liralık 'Forex' vurgunu

Televizyon Haberleri