Gelinim Mutfakta 8 Ağustos Salı puan durumu! Kim birinci oldu?

Kanal D ekranlarında yeni bir sezona merhaba diyen Gelinim Mutfakta, birbirinden iddialı yarışmacılarıyla yayın hayatına devam ediyor. Bugün de gelinler yarışacak, kayınvalideler ve Nursel Ergin puanlayacak. Peki, kim birinci oldu? Detaylar haberimizde.

Geride kalan haftada tam 6'ıncı sezonuna başlayan Gelinim Mutfakta yine altınları dağıtmaya devam ediyor. Başarılı sunucu Nursel Ergin'in sunumu ve birbirinden renkli takımların yarışmasıyla ekranlara gelen yapımda gözler bugün de kazanacak ekibe çevrildi. Herkesin hedefi birincilikle programdan ayrılmak ve 10 bilezik için avantajı eline geçirmek. Seyirciler de kıran kırana mücadelenin sonunda kazanacak tarafı merak ederek araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 8 Ağustos Salı puan durumu haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Bugün yayınlanacak bölümde makyaj ve doğallık tartışması çıkacak. Yeni kayınvalide, rakiplerine doğal olmadıklarını söyleyerek makyajlarını silmeye çalıştı ancak tepkiler sert oldu. Tuğba da odaya girerek duruma müdahale etti. Paylaşılan fragmanda hangi yemek yapılacağı açıklanmadı. Yeni bölüm sonrasında belli olacaktır. İlk gün birinciliği Ayşegül elde etmişti. Çeyrek altını yakasına takan güzel gelini 16 puanla Tuğba, 14 puanla Melike takip etti. Elif de 11 puanla sonuncu oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri