Gelinim Mutfakta 7 Kasım Puanları! Kim birinci oldu?

Kanal D ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışmalarından Gelinim Mutfakta, haftanın ikinci günü ile yayınlandı. Birbirinden iddialı yarışmacıların performansının ardından gözle sıralamada. Gelinim Mutfakta 7 Kasım puanları haberimizde yer alıyor.

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Dört takımın amansız rekabetine tanıklık edilen programda gözler alınacak puanlara ve ardından oluşacak sıralamaya çevrildi. Her anı eğlence dolu yapımda çeyrek altını kazanacak gelin ve kayınvalide merak konusu. Şimdiden öğrenilmek üzere araştırılıyor. Gelinim Mutfakta 7 Kasım'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer almaktadır.

Luhum pilavı yapılacak

Gelinlerin mutfakta ter döktüğü ve birincilik için birbirlerine meydan okuduğu zorlu yarışta bugün hazırlanacak yemek luhum pilavı olarak belirlendi. Osmanlı mutfağı lezzetlerinden biri olan tarifi evlerinde yapmak isteyen izleyiciler internette sorgulamada bulunuyor. Ayrıca yarışmacılar da ellerinin hamaratlıklarını göstermek amacında.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Bugün kozlarını paylaşacak 4 masadan biri bugünü ödülle tamamlayacak. Hangi gelinin tabağı daha çok puan alırsa o altını yakasına takacak. Programın sonunda kayınvalideler ve Nursel Ergin'in notları her şeyi değiştirebilir. Dün en çok puanı Tuğba almıştı. Güzel gelin 20 puanla çeyrek altını yakasına taktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Tüketiciler ile buluştu: Kendileri üretti kendileri sattı
İlginç anlar: Binanın yıkımı sırasında tehlikeye aldırmadan çatıda dans etti

Televizyon Haberleri