Gelinim Mutfakta 6 Temmuz puanları! Kim birinci oldu?

5'inci sezonun finaline doğru giden Gelinim Mutfakta'da gözler bugüne çevrildi. Alınacak puanlarla birlikte sıralamalar belli olacak. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 6 Temmuz puanları haberimizde.

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da artık heyecan had safhada. Adım adım finale gidilen programda gelinler ve kayınvalideler nefes kesen mücadeleden ödüllerle ayrılmak istiyor. Bunun için de tüm güçlerini ortaya koymak zorundalar. Seyirciler de oldukça sabırsız ve gün sonunu bekliyorlar. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 6 Temmuz 2023 Perşembe puan durumu haberimizde.

Yüksel Hanım fenalaştı

Bugün yayınlanacak olan bölümde istenmeyen bir olay yaşandı. Tuğba Erurul ile tartışan Yüksel Hanım; "Bugün başım çok ağrıyor" dedikten kısa bir süre sonra yere yığıldı. Bayılan kayınvalide için gelinler ve sağlık ekibi olduğu yere geldi. Duygu dolu anların yaşandığı ve herkesin üzüldüğü olay sonrasında neler olacağı merak konusu.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Bugün yaşanacak rekabetin ardından kimin galip geleceği konusunda seyirciler de sabırsız. Çeyrek altını yakasına takacak gelin ve kayınvalide konusunda herkes internette araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Günün birincisi açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri