Gelinim Mutfakta 5 Temmuz puanları! Kim birinci oldu?

Kanal D ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta, yeni bölümü ile seyircilerin karşısına çıkıyor. Finale kısa bir süre kala herkesin hedefi birinci. Gelinim Mutfakta 5 Temmuz puanları haberimizde.

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta, yeni bölümü ile izleyicilerin karşısındaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü ve adım adım finale doğru giden programda gözler bugün kazanacak geline ve kayınvalideye çevrildi. Final öncesinde moral bulmak ve puan olarak avantaj sağlamak isteyen dört isim arasından hangisinin günü lider tamamlayacağı merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 5 Temmuz puanları haberimizde.

Dudu tarifi unuttu!

Bugün yayınlanacak olan bölümde gelinler Osmanlı saray kebabı hazırlayarak birincilik mücadelesi verecek. Ancak Dudu için işler hiç de istendiği gibi gitmiyor. Tarifteki havuçların nasıl dilimleneceğini unuttu. Yardım istedi ancak başta Miyase olmak üzere herkes buna karşı çıktı. Şampiyonluk mücadelesi verilen yerde yardım edilemeyeceğini söyleyen Miyase, şampiyonluk konusunda acımasız olduğunu gösterdi.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Bugün yaşanacak rekabetin ardından kimin galip geleceği konusunda seyirciler de sabırsız. Çeyrek altını yakasına takacak gelin ve kayınvalide konusunda herkes internette araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Günün birincisi açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri