Gelinim Mutfakta 3 Temmuz 2023 Pazartesi Puanları! Kim birinci oldu?

Kanal D ekranlarının sevilerek seyredile yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın ilk günü başladı. Gelinlerin alacakları puanlar da merak konusu. Gelinim Mutfakta 3 Temmuz 2023 Pazartesi Puanları ve sıralaması haberimizde yer almaktadır.

5. sezonunun finali ile izleyenlerin karşısına çıkıp altın dağıtmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başladı. Birbirinden iddialı ve hamarat gelinlerin kayınvalideleri ile mücadeleye gireceği zorlu mücadelede gün sonunun nasıl geleceği ve alınacak puanların yanı sıra oluşacak sıralama da sabırsızlıkla bekleniyor. Diğer yandan hangi gelinin de çeyrek altın kazanacağı merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 3 Temmuz 2023 Pazartesi puanları haberimizde yer almaktadır.

Gönül'den kayınvalidesine tepki

Bugün başlayan yeni hafta ile birlikte Gönül ve kayınvalidesi Yüksel Hanım karşı karşıya geldi. Gönül, kayınvalidesinin yemeklerini bulamamasından şikayetçi olurken sinirlenerek ne yapması gerektiğini anlattı. Yüksel Hanım da hataların her zaman olabileceğinden bahsetti. Ardından da mutfak tezgahının önünde her şeyi atıp bıraktı. Yüksel Hanım karşısında oldukça gerildi. İkilinin devam edip etmeyeceği bilinmiyor.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Gönül, Dudu, Miyase ve Tuğba'nın mücadelesine sahne olan Gelinim Mutfakta'da bugün gerçekleştirilecek rekabette gelinler buhara pilavı hazırlayacak. Ardından da puanlar verilecek. Kayınvalideler ve Nursel Ergin'in puanlarına göre sıralama şekillenecek. Günün birincisi açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

4 Temmuz 2023 Salı Atv, Kanal D, Show Tv, Star Tv, FOX Tv, TV8, TRT 1 ve Kanal 7 yayın akışı
Yıllardır yuvalarını terk etmiyorlar

Televizyon Haberleri