Gelinim Mutfakta 16 Haziran Cuma kim birinci oldu? Kim elendi?

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yeni hafta bitiyor. 7 altın bileziği alarak adını finale yazdıracak gelin ve kayınvalide merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta'da 16 Haziran Cuma kim birinci oldu? Kim elendi?

Binlerce bölümdür izleyicilerle buluşan ve her gün altın kazandıran Gelinim Mutfakta'da yeni hafta bugün tamamlanıyor. Dört takımın amansız rekabetine tanıklık edilen programda gözler finale gidecek isimlere çevrildi. Her anında heyecan, eğlence ve gerilim olan yarışmada hazırlanacak yemek sonrasında açıklanacak puanlara göre sıralamalar oluşacak. Finale gidecek isimlerden bugün belirlenecek. Peki, Gelinim Mutfakta'da 16 Haziran Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta'da bugün kim birinci oldu?

Bugün yayınlanacak olan hafta finali ile birlikte kazananın belirleneceği gün öncesinde dün toplam puanlar baz alındığında ilk sırada Miyase bulunuyor. 62 puandaki güzel yarışmacının ardından 6 puan geriden gelen Tuğba ise ikinci basamakta. Gamze 44 puanla üçüncü olurken Suzan ise 41 puanla sonuncu. Hazırlanacak yemek sonrasında elde edilecek puanlar sonrasında oluşacak tablo öncesinde Miyase'nin önemli bir avantajı bulunuyor.


Gelinim Mutfakta'da bugün kim elendi?

Hafta finali ile yayınlanacak olan Gelinim Mutfakta'da şu an 41 puanla Suzan son sırada bulunuyor. 3 puan önünde de Gamze var. İki isim arasında üçüncülük mücadelesi yaşanacak. Aradaki 3 puanlık farkın kapanma ihtimali var. Bu yüzden Gamze elinden gelenin en iyisini yaparak rakibine izin vermemek, Suzan ise öne geçmek amacında. Kıran kırana rekabetin sonucu merak konusu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri