Gelinim Mutfakta 16 Ağustos Çarşamba puanları! Kim birinci oldu?

Televizyon ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta, haftanın ortasında da seyircilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü programda bugünün birincisi de merak konusu. İşte kazanan gelin...

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta, haftanın yeni gününde de ilgiyle seyredilecek. Gelin ve kayınvalidelerin amansız rekabetine tanıklık edilecek zorlu bölümde belirlenen yemek hazırlanacak ve ardından da puanlamalar gerçekleştirilerek birinci açıklanacak. Her anı eğlence ve lezzet dolu gündeki sıralamada da oldukça merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 16 Ağustos Çarşamba puanları haberimizde yer alıyor.

Otelde ne işi var?

Gelinim Mutfakta'nın bugün yayınlanacak bölümünde Tuba, Elif'e kayınvalidesi Çiğdem'in neden Şaheste ve Melike ile otelde birlikte oturduklarını sordu. Ardından da hem kayınvalidesi hem de kendi üzerinde kurmak istediği baskıdan vazgeçmesi gerektiğini anlattı. Yine rekabetin üst düzey olacağı gün nefes kesecek.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Dört gelinin yemek yarışında kıyasıya yarıştığı Gelinim Mutfakta, bu hafta Tuba'nın birinciliği ile devam ediyor. İlk gün 18 alan güzel yarışmacı, dün ise 23 toplayarak rakiplerine büyük fark attı. İkinci sırada 18 puanlı Elif vardı. Melike ise 10 puan alabildi. Fatma 5 puanla hayal kırıklığı yaşattı. Bugünün kazananı açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri