Gelinim Mutfakta 15 Haziran kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı

Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta, yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Dört takım arasından biri bugün birinci olarak altını yakasına takacak. Gelinim Mutfakta 15 Haziran kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Detaylar haberimizde.

Televizyon dünyasının en uzun soluklu programlarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da yeni gün başladı. Kavurma ile birincilik için yarışacak dört takımdan biri hafta ortasında zaferle ayrılarak çeyrek altının sahibi olacak. Günün en çok puanını alabilmek adına kolları sıvayacak gelinler arasından hangisinin lider olacağı merak konusu. Peki, Peki, Gelinim Mutfakta'da 14 Haziran Çarşamba günü kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Bugün yapacakları yemeklerde marifetlerini sergileyecek olan gelinlerin, kayınvalideleri ve Nursel Ergin tarafından puanlanacakları programda günü ilk sırada tamamlayan takım, çeyrek altının da sahibi olacak. Gelinim Mutfakta'da günün birincisi haberimize eklenecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri