Gelinim Mutfakta 15 Ağustos Salı puanları! Kim birinci oldu?

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Gelinim Mutfakta, yeni haftasındaki ikinci günle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 15 Ağustos Salı puanları haberimizde yer alıyor.

Kanal D ekranlarının ilgiyle seyredilen ve her bölümüyle izleyicileri ekran televizyon başına kilitleyen Gelinim Mutfakta, yeni gününde de heyecan yaratacak. Gelinlerin mutfakta, kayınvalidelerin ise kendi odalarında birincilik için ter dökeceği zorlu rekabette herkes gün sonundaki puanlamayla birlikte çeyrek altını kazanmak amacında. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 15 Ağustos Salı puanları haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ağladıkça ağlattılar

Gelinim Mutfakta'nın bugünkü bölümünde dün programa katılan Emine'nin yanı sıra Melike'nin ağladığı anlar çok konuşulacak. Emine eşini, Melike ise babasını kaybettiği dönemden bahsedince herkes ağladı. Ekran başındaki seyirciler de duygulanacak. Hatta sosyal medyada ağladığını söyleyenler oldu.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkacak olan Gelinim Mutfakta'da elde edilecek puanların ardından oluşacak sıralamalar merak konusu. Gün sonundaki puanlar ve çeyrek altını kazanan yarışmacı haberimize eklenecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri