Gelinim Mutfakta 14 Eylül Perşembe puanları! Kim birinci oldu?

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta, birbirinden iddialı yarışmacılarıyla adından ekrandaki yerini alıyor. Gözler gün sonunda. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? İşte detaylar...

Milyonlarca kez seyredilen bölümleri ile yıllardır ekranlarda lezzet fırtınası estiren Gelinim Mutfakta, hafta finali öncesi son gününde de nefes kesecek. Dört takımın amansız rekabetine tanıklık edilecek zorlu mücadelede herkesin hedefi birincilikle günü tamamlayabilmek ve yarına avantajlı girebilmek. İzleyiciler de puan durumunu araştırarak kimin kazandığını öğrenmeye çalışıyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 14 Eylül Perşembe puanları haberimizde yer almaktadır.

GELİNİM MUTFAKTA BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta Günün Birincisi merak ediliyor. Dört takımın rekabetinde çeyrek altını takacak ve yarınki bilezikler için avantaj sağlayacak taraf sabırsızlıkla bekleniyor. Cordon Bleu hazırlanacak günde birinciliği elde eden gelin ve kayınvalide haberimize eklenecektir.

Gelinim Mutfakta PUAN DURUMU

Tuğba: 53 + X = X
Melike: 46 + X = X
Canan: 15 + X = X
Gülenay: 31 + X = X

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Televizyon Haberleri